reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
Corin no w koncu sie doczekalam i twojego zdjecia ... (no wiesz, z wiadomych powodow ahhaha :-D ) a brzuszek masz slodki i wcale nie wyglada na 8 miesiecy, glupi lekarz!! :-D za to piersi masz mega pokazne, to ja w porownaniu do twoich mam same sutki hahaha :-D

no to ciesz sie ze sie przynajmniej slini, a moj sie ostatnio tak rozleniwil ze juz nie ma przytulanka chyba z 1,5 tyg i mu oznajmilam, ze teraz to ja nie mam ochoty wiec sobie poczeka kiedy to mi sie zachce. tak za zlosc zeby wiedzial jak to jest, bo ja nie mam ochoty na zawolanie tylko w danym momencie, a jesli on oglada film do 1 w nocy to sory ale czekac nie bede .. ehh.., :-D

no mój sie slini bo jak zaszlam tak typowego przytulania nie było :/ Jakieś tam drobne pieszczoty to i owszem, ale jak twierdzi to jak patrzec na lizaka przez szybke ;) Nadal mamy zakaz od gina. Kosmowka czy tez łożysko, mam za nisko :(

no widzisz, a my na razie zakazu nie mamy to moj D nie korzysta tak jak powinien, moze sie boi bo serio nigdy mu sie to nie zdarzalo zeby wytrzymal 1.5 tyg, ale nic mi na ten temat nie mowil... hm...
jeszcze na dodatek zlapalam jakas infekcje znowu, choc tak bardzo dbam o higiene bo znam swoje mozliwosci lapania swinstwa, nawet sprzed ciazy, pewnie jak zwykle mam za niskie pH i przez sama wilgoc cos wie wyleglo. Chyba w pn pojde do lekarza zeby mi przepisali cos na to bo oszaleje tak swedzi :-( musze sobie kupic ten plyn do higieny intymnej podwyzszajacy pH

reklama
Do góry