reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
Heh! Z tym oglądaniem to dobre! Piękne brzuszki dziewczyny! Ja się jeszcze nie za bardzo mam czym chwalić, bo mało co widać, za to wcięcie w talii mi zanika:-D Ale pewnie za około 2 tyg będzie już co podziwiać. Nie mogę się doczekać...

Rzeczywiście brzuszko sporawy, ale każdy ma swój urok, duże czy małe, wszystkie są piękne! A twój to naprawdę wygląda na typowo ciażowy, a nie tam jakiś tłuszczykowy! Taka fajna piłeczka:-)
Ja mój wstawię na poczatku lutego, ciekawe jak mnie wybrzuszy do tego czasu!

dzieki:) ale spokojnie zapas tłuszczyku tez mam sporawy:) i sama nie wiem od czego to zalezy ze jedne mamuski sa tak szybko wybrzuszone a inne długo maja płaściutkie brzunia. może od genów, moze od gabarytów. Ja chuda nie jestem i to moze dlatego tez.

reklama
Do góry