reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

maqnio taka piekna twarzyczke zamienilas w paincie na potworka :-D ahahha
brzuszek zadzwiajaco olsniewajacy :-) okraglutki jak pileczka <3
a ja sobie wlasnie sprawdzilam swoja objetosc w pempku i mam 107 cm :szok: wiec niewiele mniej od ciebie Maqnio :szok: oj, uroslo nam sie :-D

reklama
emeczko ta paintowa buziulka zdecydowanie ładniejsza od mojej - chyba odkryłam swoj nowy talent - wszystkie foty tak pozmieniam hihi:) oj uroslo uroslo, jeszcze jak porownuje zdjecia sprzed kilku miesiecy to szczeka ze zdumienia mi opada:) kochana ty jestes 3 tygodnie ciazowe za mna i masz 107 wiec moze byc ze Nicoletka tez bedzie kolejnym lipcowym wielkoludkiem:)

no wlasnie mnie zaskoczylo to szczerze mowiac, teraz dopiero jak przeczytalam twoj post sie zmierzylam bo niby mialam zapisywac na bierzaco i mi sie zapomnialo :-D 23 marca mialam 99,100 cm a teraz 107 :szok: wiec mnie nie dziwi ze mi zadna bluza nie wchodzi na cialo :-D no no juz sie nie moge doczekac wizyty 20 czerwca niech mi powiedza ile wazy, moze pobije rekord wielkoludkow, przynajmniej w tym zajme jakies miejsce ... :-D (?)

dodis a powiem ci szczerze ze ja raz chcialam sprawdzic jaka jest roznica miedzy miara z rana i wieczorem, doslownie 1cm wiec nie ma co na to patrzec, bo zoladek chyba nie ma nic do rzeczy w tej kwestii :-D szczegolnie teraz jak jest scisniety macica :-D

em_ka a no widzisz to nie mam co się mierzyć.. a myślałam że jeszcze cos ubędzie hehe.. no ale jak widać obwód brzucha nijak sie ma do wielkości dzidzi:) moja całkiem spora, a brzuch wcale nie aż taki pokaźny mi sie wydaje..

dodi a to jest akurat prawda, bo wyobraz sobie ze moja siora jest w 28 tc i jest doslownie plaska, nie ma w ogole brzucha a maly rozwija sie ksiazkowo, wiec nie mam zielonego pojecia gdzie jej sie on miesci.

reklama
Do góry