reklama
Wisieńka
Fanka BB :)
Mimi no teraz widać cudownie. Ciężarówka pierwsza klasa a i na buźce slicznie wyglądasz
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Mimi rewelka :-) na prawdę ślicznie wyglądasz :-)
dodi_misia
Mimi och te włosy,zazdroszczę ci ich a brzucho świetny, okraglutki
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
A to my jakieś 1,5tyg temu. Dzisiaj mąż zrobi mi aktualne ale brzuszek nie urósł za bardzo
dodi_misia
Patrycja, malutki zgrabniutki brzuszek! Pięknie wyglądasz
wydruska brzuchol pierwsza klasa, wygodny i przestrzenny jak wypasiony domek jednorodzinny nie narzekaj na rozstepy bo ja tez mam na piersiach mimo ze nakladam na siebie 7 rodzajow balsamow + oliwki 2,3 razy dziennie :/
mimi brzuszek sliczny ale jak nastepnym razem bedziesz wstawiac fotke postaraj sie zrobic ja w jakis jasniejszych ubraniach bo rzeczywiscie tak jak mowi wisienka zlewa sie z tlem mimo rozjasnienia zdjecia, co nie zmienia faktu ze jest pokazny :-)
patrycjaaa jeju jaki on malutki i kochany <3 ja sie zawsze zastanawialam dlaczego jest taka duza roznica miedzy niektorymi mamuskami, ze jedne maja w obwodzie 95 a drugie 107, jest to rzecz ktora mnie co najmniej zadziwia i zaskakuje.
mimi brzuszek sliczny ale jak nastepnym razem bedziesz wstawiac fotke postaraj sie zrobic ja w jakis jasniejszych ubraniach bo rzeczywiscie tak jak mowi wisienka zlewa sie z tlem mimo rozjasnienia zdjecia, co nie zmienia faktu ze jest pokazny :-)
patrycjaaa jeju jaki on malutki i kochany <3 ja sie zawsze zastanawialam dlaczego jest taka duza roznica miedzy niektorymi mamuskami, ze jedne maja w obwodzie 95 a drugie 107, jest to rzecz ktora mnie co najmniej zadziwia i zaskakuje.
wydrussia91
Mamusi Serduszko:*
Patusia Słoneczko śliczny brzusio :**
konwalianka
Mały bąbelek
brzuszki pierwsza klasa.. tylko po nich całować
reklama
A
Anulka198424
Gość
laseczki piekne bruszki i pomyslec ze niedlugo znikna ahh