reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

Maqnio dziękuję w imieniu swoim i syneczka:)tak domeczek ma pokaźny,ale co tam,ważne,że jemu jest tam dobrze:) Co do włosów to się staram utrzymywać je w należytym porządku:)

reklama
A to my jakieś 1,5tyg temu. Dzisiaj mąż zrobi mi aktualne ale brzuszek nie urósł za bardzo

sdc11890z.jpg

wydruska brzuchol pierwsza klasa, wygodny i przestrzenny jak wypasiony domek jednorodzinny :-D nie narzekaj na rozstepy bo ja tez mam na piersiach mimo ze nakladam na siebie 7 rodzajow balsamow + oliwki 2,3 razy dziennie :/

mimi brzuszek sliczny ale jak nastepnym razem bedziesz wstawiac fotke postaraj sie zrobic ja w jakis jasniejszych ubraniach bo rzeczywiscie tak jak mowi wisienka zlewa sie z tlem mimo rozjasnienia zdjecia, co nie zmienia faktu ze jest pokazny :-)

patrycjaaa jeju jaki on malutki i kochany <3 ja sie zawsze zastanawialam dlaczego jest taka duza roznica miedzy niektorymi mamuskami, ze jedne maja w obwodzie 95 a drugie 107, jest to rzecz ktora mnie co najmniej zadziwia i zaskakuje.

reklama
Do góry