reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
aNIA23 z tego co gdzies wyczytalam ta kreska jest zalezna od koloru skory ale nie jestem pewna, jednym wyskakuje tylko troszke, druszy maja ja ciemna jak wegiel, jedni maja do polowy, drudzy az do mostka, taka dziwna sprawa :-D
I kompletnie nie wiem dlaczego akurat wyskakuje na srodku brzucha a nie z boku :-D ???
a pempek mam mega wielki i plytki, powoli zaczyna mi go wypychac i pewnie jak dobije do konca ciazy to bedzie wystawal. Wczesniej mialam taka mala dziurke.

sestinka nie przejmuj sie ze nie jest prosta, my sie z D smiejemy ze ta moja linia nie idzie przez srodek tylko podobnie jak twoja, ucieka na bok i widac jak omija lekko pempek :-D

wszystklie brzucholki piekne, a sestinka tez masz mega pokazny brzunio :-)

Ostatnia edycja:
no spory brzuch choc waga małej wcale nie jakas galopująca- zobaczę w piątek po wizycie co się zmieniło;)

Sesti ja też mam spory brzuch a waga małego w normie,nie przejmuję się,może mamy dużo wód,nie ma na to reguły,nic na to nie poradzimy,jedyne co mozemy zrobić by czuć się lepiej to starać się fajnie wyglądać i nie obżerać się :))

maqnio, ale pokaźny, mój na pewno mniejszy, ale mieści rownie spora kruszynkę!!:-)

pępek ciągle mam wklęsły i z przodu brzucho troche spłaszczony

Ostatnio, miałam w brzuchu 96cm, ale to jakieś niecale 2 tyg temu

dodi no Rozia to apartament ma:) ja tez pepek wklesly i kreski brak:) i zobacz jak to jest, mamy dzieciaczki o podobnej, prawie identycznej wadze a taka roznica w centymetrach:szok:, to pewnie dlatego, ze ty chudzinka jestes a ja taka przysadzista baba:)

No ja tam taka chudzinka to nie jestem.. kreski tez nie mam, ale z Misią tez mialam dopiero pod koniec.. pepek mi nie wyjdzie raczej, wtedy tez mi nie wyszedl.. ale jak próbowałam ostatnio sobie robic sama zdjęcie, to jakis mi taki wielki ten brzuch na zdjęciu wyglądał.. bym musiała Michasię poprosic raz żeby mi zrobiła ładna fotke heh

reklama
Do góry