reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

Jednak oglądając Wasze brzuchy to co jedna to inny. Nie ma identycznych brzuchów :-)

Co do mierzenia to nie mierzyłam w ogóle. No może tylko do kupna spodni na allegro ;-) I na początku ciąży powiedzieliśmy sobie że będziemy co miesiąc robić zdjęcia jak się moje ciało zmienia, ale jak zwykle nic z tego nie wyszło. Trochę szkoda, no ale czasu nie cofnę :-)

reklama
Dzięki dziewczyny, brzuszysko mam wielkie, a na zdjeciach jakies takie mniejsze mi sie wydaje :/

em_ka
ja juz od listopada pomykam w ciążowych spodniach. Szybko mnie wybrzuszylo. Z reszta co ja bede gadac sama zobaczysz, ze z każdą kolejna ciążą wybrzusza szybciej ;-)

COrin czyli mam rozumiec ze mi rodzine planujesz powiekszyc szybko??? :-D ahahha dzieki dzieki, juz mysle o skutecznej metodzie antykoncepcyjnej na najblizsze 3 lata :-D no ale to prawda, chcialabym co najmniej 2 lub 3 dzieciaczkow ,ale z odstepami dosc sporymi.
A co do spodni to pewnie juz nie bede zadnych kupowac, pochodze w krotkich na gumce, w sumie pozostalo 3 miechy, nie ma co sie szarpac na ciazowe.

heh, ja tam nie mam zamiaru czekać 3 lat na powiększenie rodzinki:) może 2 latka, wolę mieć mniejszą różnicę między dzieciakami a później z głowy - hehe, ja w spodniach ciążowych też chodzę gdzieś od końca listopada.. teraz jednak zauważyłam, że najlepiej sprawdzają się sukienki, nigdzie nie cisną i ogólnie takie jakieś przyjemniejsze.. choć znowu mam wrażenie, że mój tyłek jest.. ogromny! no i w ciąży niestety talia zanika, co też niezbyt ładnie wygląda w moim wypadku, ale nie ma co narzekać, ważne, że maluszkowi dobrze u mamusi w brzuszku:-)

Mój brzuch ten z tatuażem z tamtego tygodnia a ten bez z wczoraj. Tak naprawde to taki mi az nie urósł. Myślę, ze to zalezy z jakiej perspektywy robi się fotkę. Pierwsza to odbicie w lustrze i robiłam sama a drugie robił mi Pol

Załączniki

• 20110412132.jpg
    20110412132.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 74
  • 20110417146.jpg
    20110417146.jpg
    10,3 KB · Wyświetleń: 71
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry