reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
az trudno uwierzyc jaka roznica jest miedzy 11 tc a 25t4d czyli jedyne 4 miesiace. Ah... moja kruszynka jak szybko rośnie <3
a pepek za niedlugo to mi wyskoczy na zewnatrza :-D

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    11,2 KB · Wyświetleń: 91
Rzeczywiście cie wywalilo emcia!

Ale brzuszek bardzo zgrabny i okrąglutki! ja nie moge uwierzyć, że u mnie to juz sie zaczał w sumie 30 tydzień..jak to zleciało:)
W przyszłym tyg tez wstawię na ten 30 tydzień fotkę!

no u ciebie dodiś leci leci szybciutko, od 30 tc juz tak szybko bedzie pedzilo ze az nie da sie w to uwierzyc. Czekam na foteczke :-)
a u mnie sie te rozstepy pod cyckami, takie malutkie pojawily jakies 2 dni temu, az dziwne bo na prawde nie urosly mi az tak bardzo.
za to brzuchol sie tak odznacza ze nie ma szans go ukryc, nawet jakbym chciala :-D

cORIN nie mow hop, nie mow hop! juz mi sie zrobily rozstepy pod cyckami to kto wie, czy jak mi wywali bardzoej brzuch czy cos sie nie pojawi :/ no i ta krecha sie pojawila jakis miesiac temu, juz ja bardzo widac i siega prawie do mostka.

emka, mój brzucho nie jest taki twardy okrągły, tylko taki bardziej miękki i kanciasty:) chyba że sie dużo najem, to wtedy się zaokrągla:) pępek mam w środku i raczej mi nie wyjdzie, bo z Michasią tez mi wcale nie wyszedł:)

Rozstępów na brzuchu tez mam zero:) Na cyckach wyszły mi przy Michasi i tez mi nie urosły dużo, z B na C może, więcej nie:)

Krechy tez u mnie brak.. ale pewnie sie pojawi, bo ostatnio tez miałam:)
Później cięzko mi było sie jej pozbyć hehe

ślicznie się prezentujecie brzuchalki:)
Jako że saZobacz załącznik 346722ma przed chwilą zrobiłam "Nataliowy" brzuszek nie widac mnie w pełnej krasie hehe za to brzuch "słoneczny" i jak to mąz mawia "cytrynka" na wierzchu:) czyli pępek

reklama
Do góry