reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

reklama
dziewczyny rośniemy na potęgę :-D ale chyba nie ma co sie przejmowac tak jak ja to wcześniej robiłam. Wystarczyło że obejrzałam przed chwilą Wpadkę:-) Jednak brzuchol daje się we znaki mojemu kręgosłupowi... Chyba jutro skorzystam z pomocy koleżanki. I urzyczę jednak od niej pasa podtrzymującego brzuch bo z dnia na dzien z moim krzyżem jest coraz cieniej:baffled:A trzeba brzucho nosić jeszcze minimum 10 tygodni. :szok:

sestinka widac ze malenstwo sie zaczyna wypychac, ja sie nie moge doczekac zdjec po 35tc :-D to bedzie widok
Corin no ladnie ladnie, juz masz mega brzuszysko :-) pewnie malutka ma full wypas w srodku, umeblowane mieszkanko z klimą i zabawkami :-D ahahah a spodnie masz specjalne ciazowki czy swoje jakos przerabialas? bo ja dalej jade na swoich jeansach z przeciagnieta gumeczka, choc nie powiem , ale coraz ciezej mi sie w nie zmiescic. Przezucilam sie na spodnie lniane ktorych nigdy nie uzywalam a mam je od ok 2.5 roku. Sa na gumeczce i sie fajnie nosza, juz nie moge sie doczekac prawdziwego lata, nie z powodu upalow tylko mozliwosci noszenia sukienek i ktorkich spodenek bez strachu, ze wieczorem mi bedzie zimno. A w brzuchu przez 3 tyg przybylo mnie 5 cm czyli mam juz 105 cm. :O

reklama
no no Corin, brzuszek pierwsza klasa..i pępuszek na wierzchu aż się patrzy:) u mnie lekko się wychyla..

emka, to jestem w tyle.. u mnie po wczorajszym mierzeniu 103, czyli o 4cm więcej - nie wiem kiedy to się tak powiększyło:)

Teśka nie obiecuj, tylko pokazuj :D

Do góry