reklama
danuska
Fanka BB :)
maqnio
Mamusia Różyczki
orchidea..a jak myślisz dlaczego nie wstawiam foto gołego brzunia?? ha! no własnie, tłuszczyku mi nie brakujeale mimo wszystko dziekuje za miłe słówko
danuska chudzielcu:-) przeslicznie!!!! i dziekuję
danuska chudzielcu:-) przeslicznie!!!! i dziekuję
Patrycjaa
Lipcowa mamusia:)
Maqnio, orchidea, danuśka dziękuję:-) no już zaczyna się zaokrąglać i bardzo mnie to cieszy hehe
maqnio nie przesadzaj!!!!! Ty super wyglądasz!! ciąża służy każdej z nas i tyle!!!!!!
danuska super brzuszek:-) fajnie tak widzieć jak każdej zaczyna tak ładnie się krąglić:-)
maqnio nie przesadzaj!!!!! Ty super wyglądasz!! ciąża służy każdej z nas i tyle!!!!!!
danuska super brzuszek:-) fajnie tak widzieć jak każdej zaczyna tak ładnie się krąglić:-)
maqnio
Mamusia Różyczki
patrycja dziekuje ja sobie bardziej z tego zartuje niz sie załamuje. świetnie sie czuje a tak po za tym to nie wazne jakie mamy brzuszki i jak wygladamy, najwazniejsze ze dla naszych Maleństw to najbezpieczniejszy i najlepszy domek i tez uwazam, ze kazda kobitka w ciązy wygląda slicznie, bez wzgledu na dodatkowe kilogramy czy tłuszczyk:-):-):-)juz nie moge się doczekac jak bedziemy wstawiały fotki z 8 czy 9 miesiąca
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
kurcze dziewczyny jak patrzę na te wasze brzuchale to mój wydaje się ogromniasty
maqnio
Mamusia Różyczki
malinkaizi masz przepiękny brzuszek i do tego przepieknie zrobione zdjęcie!!super!! a brzuszek jest pieknie okrąglutki i wcale nie ogromniasty:-)
balkan
Fanka BB :)
Malinka, przepiękne zdjęcie, a przede wszystkim brzuszek....
Malinkaizi
Mama pięciu dziewczynek
Dziękuje dziewczyny ale jak to mówią czarny wyszczupla w rzeczywistości jest jeszcze większy A zdjęcie to zasługa mojego mężczyzny który po pracy zajmuje się fotografią;*
reklama
maqnio
Mamusia Różyczki
malinkaizi to ja tez chce takiego mena, co fotki pstryka