reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

Patrycja śliczny brzunio :-) maqnio hahah dobre ale co Ty jakie kompleksy przecież wyglądasz wyśmienicie :tak:

reklama
Patrycja, ślicznie, już :-)rośnie

MAqnio, jakie kompleksy kochana? nie żartuj sobie :-p wyglądasz prześlicznie z tym brzuszkiem

A to mój dzisiejszy, 17t6d :-)

6 luty.jpg

orchidea..a jak myślisz dlaczego nie wstawiam foto gołego brzunia?? ha! no własnie, tłuszczyku mi nie brakuje:)ale mimo wszystko dziekuje za miłe słówko:):):)
danuska chudzielcu:-) przeslicznie!!!! i dziekuję:)

Maqnio, orchidea, danuśka dziękuję:-) no już zaczyna się zaokrąglać i bardzo mnie to cieszy hehe

maqnio nie przesadzaj!!!!! Ty super wyglądasz!! ciąża służy każdej z nas i tyle!!!!!!

danuska super brzuszek:-) fajnie tak widzieć jak każdej zaczyna tak ładnie się krąglić:-)

patrycja dziekuje:) ja sobie bardziej z tego zartuje niz sie załamuje. świetnie sie czuje a tak po za tym to nie wazne jakie mamy brzuszki i jak wygladamy, najwazniejsze ze dla naszych Maleństw to najbezpieczniejszy i najlepszy domek i tez uwazam, ze kazda kobitka w ciązy wygląda slicznie, bez wzgledu na dodatkowe kilogramy czy tłuszczyk:-):-):-)juz nie moge się doczekac jak bedziemy wstawiały fotki z 8 czy 9 miesiąca:)

malinkaizi masz przepiękny brzuszek i do tego przepieknie zrobione zdjęcie!!super!! a brzuszek jest pieknie okrąglutki i wcale nie ogromniasty:-)

Dziękuje dziewczyny ale jak to mówią czarny wyszczupla w rzeczywistości jest jeszcze większy:D A zdjęcie to zasługa mojego mężczyzny który po pracy zajmuje się fotografią;*

reklama
Do góry