reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych lipcowych brzucholi

Cudne macie kochane brzucholki! Tylko głaskać i tulić.
U mnie nie było, nie było, a z dwa tygodnie temu bach... i wystrzelił :) teraz jestem dumną posiadaczką :]
Hanami mnie to dopiero uświadomił mój tato kiedy co chwilę pytał "boli cię że się tak gładzisz po brzuchu cały czas?". To jest silniejsze ode mnie :)

reklama
No dobra dobra, to w końcu wkleje mój brzucholec..:)

To ostatnie to na lekkim wypieciu, reszta tak normalnie..oczywiście to jeszcze przed śniadankiem bylo..bo teraz to juz wyglada pokaźniej..

19+1 tydz

nie sądzicie, że mój brzuch jest jakiś taki kanciasty?

Załączniki

• 100_9177.jpg
    100_9177.jpg
    13,1 KB · Wyświetleń: 69
  • 100_9174.jpg
    100_9174.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 75
  • 100_9180.jpg
    100_9180.jpg
    19,5 KB · Wyświetleń: 68
  • 100_9193.jpg
    100_9193.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
dodi sliczny masz brzunio i wcale nie kanciaty!! i faktycznie widac róznice w porównaniu z poprzednim zdjęciem.
ja też ciagle głaszcze, nawet gadam do brzunia..jak wariatka...nie,, nie raczej jak zakochana w swoim dzidziolku do przesady mamcia:)
to i ja wstawiam mojego gigancika. fotoz dzis, tj. 19tc:)

Ostatnia edycja:
Wow :-D dodi_misia sliczny brzuszek masz wcale nie kanciasty!! maqnio nooo cudooo ja już się mojego takiego doczekać nie mogę :zawstydzona/y: teraz będę mówiła do brzucha rośnij rosnij hihi

reklama
dodi dzieki:-D
patrycja slicznie zaczyna sie zaokraglać:):) super
boziu ten watek to powinien sie nazywac "lachonarium":-) jedna zgrabniejsza od drugiej. jak nic w kompleksy popadne

Do góry