reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
no i pytanie... czy ja was wsyztskie apamietałam :-p
basiekkk... śliczna fryzurka.. kurde tak szybko loczki! mojej starszej dopiwero po roczku zaczęły sie kręcić i to nie od nasady tylko od końcy :-p
jaipur , prezes super !
matusia ja widze 2 fotki w żółtych i różowwych tulipanach .. przepieknie :-)
hmmmm
stynka.. Nadinka jest cudowna :-) taka słodka :-)

i chyba kogos zapomniałam :-(

Stynka no nie dziwie sie - tyle superowuch zdjec! i wybaczamy - im wiecej tym lepiej! Nadinka piekniutka slodziutka rozrabiaczka moja - cmokkk :***
Prezes o zesz Ty chlopaku - ale przystojniacha z Ciebie rosnie! !
Basiekk - niesamowite! chyba bardzoooo dlugooo Kluski nie wstawialas?! Alez urosla! Dziewczynka kochana mamusi - oczko w glowie :))) :***

Meldujemy się po dłuuuuugiej przerwie...i aż się wierzyć nie chce jakie śliczne i duże dzieciaczki z tych naszych majówczątek wyrosły....same piękności :)a tu dla przypomnienia o sobie moje Juleczka :) DSCI0050.jpgDSCI0074.jpgDSCI0075.jpgDSCI0081.jpgDSCI0113.jpgDSCI0131.jpg

IMG_1716.jpg Jak Majka chciała nakarmić Czarka, a Czarek zwiał...

IMG_1815.jpg Jak chciała na trampolinę do brata

IMG_1914.jpg Trzeba spróbować tatusiowych wyrobów

IMG_1938.jpg IMG_1935.jpg IMG_1949.jpg IMG_2023.jpg ciąg dalszy tulipanów

He he Majka wymiata na tej drugiej fotce. Mój Igor takie pozy przybiera jak tańczy,albo sie popisuje. Zdjęcia w tulipanach cudowne:) A Wy kota macie???

reklama
Jolek, to kot mojej siostry, jak Majka tam na służbie była, to próbowała go zaczepić, ale się nie udało. Moja druga siostra ma świnkę morską i ją także Majka zaczepia. Ostatnio siostra wróciła z pracy i mówi, ze świnka jakaś dzika była, bała się i siedziała w kącie, a potem w aparacie na filmiku zobaczyła jak Majka dręczycielka się nią "opiekuje":-D. Wszystko stało się jasne.

A Jeszcze zdjęcia z komórki mam

515.jpg śmieszna mina

556.jpg559.jpg553.jpg lubię rabarbar

738.jpg i króliczki

773.jpg ulubiona pozycja w czasie snu

800.jpg ulubione miejsce w domu

Załączniki

• 816.jpg
    816.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 39
Ostatnia edycja:
Do góry