reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
no i pytanie... czy ja was wsyztskie apamietałam :-p
basiekkk... śliczna fryzurka.. kurde tak szybko loczki! mojej starszej dopiwero po roczku zaczęły sie kręcić i to nie od nasady tylko od końcy :-p
jaipur , prezes super !
matusia ja widze 2 fotki w żółtych i różowwych tulipanach .. przepieknie :-)
hmmmm
stynka.. Nadinka jest cudowna :-) taka słodka :-)

i chyba kogos zapomniałam :-(

Stynka no nie dziwie sie - tyle superowuch zdjec! i wybaczamy - im wiecej tym lepiej! Nadinka piekniutka slodziutka rozrabiaczka moja - cmokkk :***
Prezes o zesz Ty chlopaku - ale przystojniacha z Ciebie rosnie! !
Basiekk - niesamowite! chyba bardzoooo dlugooo Kluski nie wstawialas?! Alez urosla! Dziewczynka kochana mamusi - oczko w glowie :))) :***

Meldujemy się po dłuuuuugiej przerwie...i aż się wierzyć nie chce jakie śliczne i duże dzieciaczki z tych naszych majówczątek wyrosły....same piękności :)a tu dla przypomnienia o sobie moje Juleczka :) DSCI0050.jpgDSCI0074.jpgDSCI0075.jpgDSCI0081.jpgDSCI0113.jpgDSCI0131.jpg

IMG_1716.jpg Jak Majka chciała nakarmić Czarka, a Czarek zwiał...

IMG_1815.jpg Jak chciała na trampolinę do brata

IMG_1914.jpg Trzeba spróbować tatusiowych wyrobów

IMG_1938.jpg IMG_1935.jpg IMG_1949.jpg IMG_2023.jpg ciąg dalszy tulipanów

He he Majka wymiata na tej drugiej fotce. Mój Igor takie pozy przybiera jak tańczy,albo sie popisuje. Zdjęcia w tulipanach cudowne:) A Wy kota macie???

reklama
Jolek, to kot mojej siostry, jak Majka tam na służbie była, to próbowała go zaczepić, ale się nie udało. Moja druga siostra ma świnkę morską i ją także Majka zaczepia. Ostatnio siostra wróciła z pracy i mówi, ze świnka jakaś dzika była, bała się i siedziała w kącie, a potem w aparacie na filmiku zobaczyła jak Majka dręczycielka się nią "opiekuje":-D. Wszystko stało się jasne.

A Jeszcze zdjęcia z komórki mam

515.jpg śmieszna mina

556.jpg559.jpg553.jpg lubię rabarbar

738.jpg i króliczki

773.jpg ulubiona pozycja w czasie snu

800.jpg ulubione miejsce w domu

Załączniki

• 816.jpg
    816.jpg
    28,9 KB · Wyświetleń: 48
Ostatnia edycja:
Do góry