reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Tyle maluszków się pojawiło że nie wiem czy wymienię teraz wszystkich
mloda i piekna - u mamusi w ramionach najlepiej, wiadomo :)
aina - przystojniaczek i jak słodko patrzy :)
Futrzaczek - super klopsik, a starszy brat też kochany łobuziak :)
Hope- Jagodzianka jak zwykle do schrupania
basiekk - ale fajniutka twoja córeczka jest, taka wesoła i widać po niej charakterek
karolq8 - fajny czupuras :)
jolkaa - super, zazdroszczę trochę morza na spacerki
Julisia - jakie kochane fałdziochy do całowania
Majowa mamusia - świetny pajacyk
ypra - musisz mi podesłać tą magiczną wannę bo mój to w kąpieli zazwyczaj jest cicho (jest tak spięty że nie śmie pisnąć nawet) ale jak tylko wyciągnę go na ręcznik to ryk nieziemski.

reklama
Hope- a no cycusie cycusie :-D a Ta Twoja niuńka to agentka mała :tak: słodziutka
Karolqa- ślicznie mała rośnie hmmm będzie wcinać czekoladkę jak teraz już tak mocno trzyma :-D
Jolkaaa- ślicznie i też zazdroszczę morza ;-)
Julisia- piękności słodkości!:-)
Ypra- prze uroczy i kochany! :-)

jolkaa1989 słodziutka córeczka:-) no mamusia rownież:-)
Julisia jakie piekne usmiechniete Słoneczko:-) slicznie:-)
Majowa Mamusia Kubuś do schrupania:-)
ypra jaki Twoj Krzys duzy, a jak juz ladnie sie podnosi:-)

Po 11 tygodniach wybralismy się z Julcią na basen :)) polecam DSCF6151.jpgDSCF6159.jpg

Tasiaczku - super jaki relaks, a napisz proszę coś więcej :) To jakieś zajęcia były czy na własną rękę się pluskaliście? Chętnie tez bym się wybrała.

reklama
ypra świetne fotki. Najlepsze to śpiące w kapieli-rewelacja!:-D
Majowa Mamusia super śpioszki :tak: Uwielbiam takie z napisami. Ostatnio widziałam body z napisem "Uważaj mam starszego brata":-)
jolka1989 fajne zdjęcie z tym czerwonym smokiem :tak:
Juisia widzę,że i twoja Elizka ma juz drugą bródkę ;-)
tasiaczek superowe foteczki na basenie. Julcia może nam rosnie na drugą Otylię :-)

Do góry