reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Tyle maluszków się pojawiło że nie wiem czy wymienię teraz wszystkich
mloda i piekna - u mamusi w ramionach najlepiej, wiadomo :)
aina - przystojniaczek i jak słodko patrzy :)
Futrzaczek - super klopsik, a starszy brat też kochany łobuziak :)
Hope- Jagodzianka jak zwykle do schrupania
basiekk - ale fajniutka twoja córeczka jest, taka wesoła i widać po niej charakterek
karolq8 - fajny czupuras :)
jolkaa - super, zazdroszczę trochę morza na spacerki
Julisia - jakie kochane fałdziochy do całowania
Majowa mamusia - świetny pajacyk
ypra - musisz mi podesłać tą magiczną wannę bo mój to w kąpieli zazwyczaj jest cicho (jest tak spięty że nie śmie pisnąć nawet) ale jak tylko wyciągnę go na ręcznik to ryk nieziemski.

reklama
Hope- a no cycusie cycusie :-D a Ta Twoja niuńka to agentka mała :tak: słodziutka
Karolqa- ślicznie mała rośnie hmmm będzie wcinać czekoladkę jak teraz już tak mocno trzyma :-D
Jolkaaa- ślicznie i też zazdroszczę morza ;-)
Julisia- piękności słodkości!:-)
Ypra- prze uroczy i kochany! :-)

jolkaa1989 słodziutka córeczka:-) no mamusia rownież:-)
Julisia jakie piekne usmiechniete Słoneczko:-) slicznie:-)
Majowa Mamusia Kubuś do schrupania:-)
ypra jaki Twoj Krzys duzy, a jak juz ladnie sie podnosi:-)

Po 11 tygodniach wybralismy się z Julcią na basen :)) polecam DSCF6151.jpgDSCF6159.jpg

Tasiaczku - super jaki relaks, a napisz proszę coś więcej :) To jakieś zajęcia były czy na własną rękę się pluskaliście? Chętnie tez bym się wybrała.

reklama
ypra świetne fotki. Najlepsze to śpiące w kapieli-rewelacja!:-D
Majowa Mamusia super śpioszki :tak: Uwielbiam takie z napisami. Ostatnio widziałam body z napisem "Uważaj mam starszego brata":-)
jolka1989 fajne zdjęcie z tym czerwonym smokiem :tak:
Juisia widzę,że i twoja Elizka ma juz drugą bródkę ;-)
tasiaczek superowe foteczki na basenie. Julcia może nam rosnie na drugą Otylię :-)

Do góry