reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Oli Ty mój Ty przystojniaku jak Ty mi isę podobasz:tak: Alex ale co jakąś fryzurkę macie już zaplanowaną czy maszynką, lae szkoda troszkę włosków cały urok Oliwierka w nich:tak: Może zróbcie mu jakąś grzywkę a reszta niech długa zostawnie? Teraz modne wśród małych chłopców są takie długie włoski:tak: Ja nawet nie mogę sobie wyobrazić Olinka w krótkich włoskach;-)

Dziewczyny jest możliwość wstawienia tutaj zdjęcia z telefonu?

Ostatnia edycja:
reklama
Oli Ty rozkoszniaczku!!!! Ciocia chyba Cie zje! bo na slodycze łasa :)))

Matkooooo Lepi ja pamietam jak Ty na te kijki szlas!!! A na drugi dzien Zoska wyskoczyla! :DDD
Dziewczynki tak tak:tak: wspomnienia non stop teraz achhhhh...............................

Futrzaku uśmiech Filipka powala, od ucha do ucha i całym sobą. A Szymonek bardzo ale to bardzo przypomina mojego kuzyna. Cudownie łobuzują!:-)
Agacio Franek wygląda na aniołeczka, oby mu tak zostało;-)
Lenusia i włosy rosnące pionowo chachachacha o wy kradzieje, mamy taki sam jeździk!:-D
Igorku słoneczko a kiedy tak urosłeś? A kuloski masz ogromniaste, chyba się szykuje men 190 wzrostu. Śliczności moje!:-)

Aleks mały Frodo prześliczny, nie no, musisz mieć jeszcze córeczkę podobną do brata i będę zazdrościć! :-D;-)
Joluś jak zobaczyłam tą fotkę to mnie za serce ścisnęło i za gardło... Powieszę Cię później:-p

haha a które dziecko nie lubi łazić po schodach :-p

agacio no kuzyn to chyba wymiarów Emmy :-) bo ona też do wielkich nalezy hihih
a Franio słodziachny :-)
t
o tak z tego co pominęłam całkiem przypadkiem ....

Ypra a masz wiązane śliniaki czy sznurowane? kup sznurowane to ciąganie nic nie da:-p

agacio ja nie wiem czy z telefonu można wstawiac zdjecia , nigdy bynajmniej nie próbowałam ....

ypra Krzyś wygląda jak prawdziwy kowboj na tym koniu J
mojeszczescia jaki przystojniak z Oskarka. Tort cudowny! I jakie ładne przyjęcie J
Kamcia ślicznie Emka wyglądała w tym stroju elfa. A i gratuluję zdolności kulinarnych, bo tort piękny J
madzik a co Julek taki zamyślony?Zbyt rzadko go nam tu pokazujesz
Futrzaczku super zabawa na placu zabaw. I ta fryzurka stercząca Filipka ,miodzio J
agacio Franuś to prawdziwy model J
bra z Lenonka to chyba też niezły urwisek. Och te minki-cudne!
jolek Igorek to teraz prawdziwy poszukiwacz przygód J Słodziak
Alex Oli to jak dziewczynka się uśmiecha J

Urodzinowo:) DSC05811.jpgDSC05753.jpgDSC05761.jpgDSC05772.jpgDSC05823.jpg

reklama
Piękne fotki. Nadia rowerek ma super.Aaaaaaa i widzę Filipek był u Naduni na urodzinkach. Słodkości nasze:) Widzę mamy już pierwszą bb parę :):*

Do góry