reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Syn kuzynki Agacio jednak najwiekszy ;P hahah

Jolek - super foteczki, Igus cudowny! , plac zajefajny, a ten widok w tle mmmmmmmmmmm marzenie :) mozemy z Pola wpasc ?? :))

Nooo ten to dopiero kawał chłopa a stópkę ma chyba jak dwulatek:tak:

Boziu teraz maj mnie się zbiera na wspomnienia oglądam zdjęcia kilkuminutowego Franka męża na porodówce łezka się w oku kręci:zawstydzona/y: Tak szybko rosną nasze dzieci chyba za szybko....

Rosną rosną te nasze maluchy. Mam nadzieję,że mnie Hope nie powiesi za to
oto nasza Jagodzianka sprzed roku Jagoda.jpg :)

Jolek, piaskownica nad morzem - bosssssssssko! Zazdraszczamy:tak: Z Igora to taki kawaler, że ho ho. A ze zdjęciem porównawczym miałaś super pomysł - robi wrażenie:)

Jolek - zdjęcie Jagodzi przywołało jeszcze więcej wspomnień, bo z Zochną mam podobne, tylko nie z porodówki. W ogóle ostatnio ciągle myslę co było dokładnie rok temu... dziś rok temu, wieczorem szłam na kijki wywołać moją Zochę na ten świat :-) i się udało :-D. Igi taki dorosły się wydaje - chodzenie po schodach - dla nas to jeszcze "za wysokie progi", a takiego placu zabaw też zazdroszczę:zawstydzona/y:

bra - włoski chyba "się położyły":-D, Lenka słodka jak ten arbuzik:-)
agacio - mały przystojniaczek:-)

reklama
Kurcze jakie piękne zdjęcia:-)
Bra Lenka cudowna! Tęskniłam za jej widokiem. Arbuzik widać smakuje. Chcemy więcej Lenki pięknotki:)
Joluś wow jaki czadowy plac zabaw. Iguś widać zachwycony, porównanie świetne:tak:
A zdjęcie małej Jagódki z Hopo-wym cycem powaliło mnie na łopatki, kiedy te nasze bąbelki tak urosły :-)

Do góry