reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
karolq wiem jak to jest jakczas dziecko zanużyc pod wodę :-) hehe
sama się bałam.. jeszcze Vi miała tylko 7 miesięcy kiedy nauczycielka powiedziała ze jest już gotowa a ja szok ... ale szło jej dobrze:-)
a Emma zaczęła lekcje trochę później i mimo to ze Vi miała już to za sobą to miałam takiego samego stresa.. ale obie bez problemu sobie radziły...
i widze że Twoja mała też nie ma wiekszych problemów z nurkowaniem :-)

Karolka super zdjęcia pod wodą, a córeczka śliczniutka:)
Gag no my mamy zamiar obciąć mu tylko grzywkę jak na razie ale to po roczku a resztę chyba jeszcze trochę zapuścimy:) Ogólnie to bardzo mi sie podobaja takie półdługie włoski u chłopców.

Kamcia no wlasnie nie;( to byly pierwsze zdjecia i tak nie bardzo widzielismy co i jak. Nastepnym razem przodem ja zrobimy i nie wtrynimy sie jej w zdjecie;) ale to za 9 zajec czyli w czerwcu;P

reklama
karolq powiem Ci ze u nas na zajęciach zdjęcia były drogie bio nie pamiętam czy jedno czy dwa były za 50 e ... więc dla mnie to drogo jak na 2 zdjęcia...
no i postanowiłam kupić aparat wodoszczelny za 150e i sama cykałam zdjęcia i nawet filmiki pod wodą :-) więc mam różne i przeróżne
i tak się cieszę że zainwestowałam w ten aparat :-p

ale raz mi upadł na płytki i szybka pekła :/ no i już nie mogę go zanuzyć bo wymiana jest tak samo droga jak nowy więc kupię sobie nowy ale nie mam kiedy nawet się rozejrzeć za aparatem bo już chcę inny niż tamten :-p

to czekam do czerwca na zdjęcia :-)

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry