reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Bra, Lenka ma zarąbiaste kłaczki (takie wysokie).

Jolek, Igi nie chce być gorszy i też fryzurką szpanuje.

Bra, jaka słodka Lenka w tym baseniku z piłeczkami.

Styna, Nadia z lapkiem, ale cudnie! Świetne zdjęcie. A na huśtawce jaka duża się wydaje.

Żelka, Tymuś jaki Macho w wózku na tle Tescowych półek.

Don, Franio jaką ma chrupę dużą. Ładnie spacerkowo się uśmiecha.

Karolq, nie mogę uwierzyć że juz piechotą samodzielnie na spacerek chodzicie.

mojeszczęścia
, ale macie słoneczko na spacerku ładne, a Oskarek jaki duży.

Agacio, ha ha myślałam że gołe ramie to u dziewczyn jest modne, a Franio też taki styl preferuje. Słodki jest.

Alex, mnie by kusiło czesanie kitek na takich włoskach. Niejedna lala Mu ich pozazdrości.

Kamcia, ale sypnęłaś zdjęć. Śliczne różowe landryneczki w szafie podobają mi się najbardziej. Ale Emcia pieszo ładnie zapierdziela. Obie są cudne, a plażowiczki mnie rozwaliły.

Styna, śliczna piknikowa pogoda, a takiego króliczka wielkanocnego życzyłabym sobie w tym roku.

Jolek, Iguś się weranduje i widoki podziwia, a i autem się przejedzie. Fajny już jest taki duży.

Maja, Polusia jest bardzo do Ciebie podobna i jak zwykle zachwyca.

Kaska, jak słodko ząbki Wiki prezentuje.Mała modnisia.

Agniieszka, no faktycznie duży, a jaki uśmiechnięty.

Uff, nadrobiłam chociaż tutaj :-)

reklama
Do góry