reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
No chociaż swój ulubiony wątek nadrobiłam :-)
Majowa ale Kubuś ma fajniutkie zębulki J i jak ładnie stoi!
adeczka śliczne masz córeczki J I ta frajda na sankach! A z sudocremem historię znam- moja starsza tak zrobiła kiedyś i jeszcze kuzyna wysmarowała ;)
lepi minka Zosi mnie powaliła :D No podpadłaś ewidentnie córci ;)
agacio Franuś nieźle sobie radzi z tym raczkowaniem. Może będzie tak się poruszał jak Remik (ja to nazywam kreatywne raczkowanie ;) ) A w tych okularach – no macho jak się patrzy J
don kichot no mina Franka super! :D I te majty na głowie :p
jolek Igorek jaki duży już jest! Widać, że plac zabaw zaliczony z pozytywnym skutkiem J I Walentynki też były udane J No a motocykl..miodzio J
styna jaka Nadia jest urocza J Najbardziej podoba mi się zdjęcie Hello Kotku ;)
basiekkk Martyna super dziewczyna! I w tych rajtkach na głowie-cudne J
jaipur impreza u Stasia była udana jak widać na załączonym obrazku ;) a na jacuzzi pewnie też się działo :p
mojeszczescia starszy synek – jaki przystojniak J A młodszy podobny do brata J
haniagaj czy DJ Michałek ma już grafik zajęty na imprezy? J
ypra ale Krzyś zrobił porządki ;) i w kartonie też mu fajnie się siedziało J
86ania86 widzę, że Daruś uwielbia gryźć wszystko, co znajdzie ;)
xMartusiax śliczny niedźwiadek!
Sylwia wspaniałe basenowe zdjęcie J i to na psim legowisku super!
Alex Oli to ma już takie długie włoski J I konik super!
Żelka sprawa dla bobasa w wersji Tymka jest niezwykle ciekawa ;) A ty kilkanaście lat wstecz też byłaś uroczym bobaskiem J
Matusia Majka w bluzeczce z Mają wygląda ślicznie! I z braciszkiem – super! A mały Mati był śliczny J
Futrzaczek jaka piękna sesja! Zazdroszczę!
Paula świetne zdjęcia morsko-górskie J
bra szczotkowanie ząbków urocze ;) i ta baletnica J
tasiaczku jak Julka ładnie stoi J
gag zapasy jak w prawdziwym sporcie J
Julisia wielkie oczyska Elizki zwalają z nóg J
Agniieszka no Igorek ma klatę prawie jak Pudzian ;)
Hope Jagodzi smakowała Cisowianka? ;)
Maja Polcia jest przepiękna J
poziomki super zdjęcia podwójnych dziewczynek J
mila fajna sesja, szczególnie niebieska stopa ;)
Kamcia ale Emka jest silna J A zdjęcia z siostrą są urzekające J
bea jaką Natalka ma już czuprynkę J
mycha reniferem świetny! J
mloda no no kawaler w muszce wymiata!:)
aina Jasio ma przepiękną fryzurę. Przynajmniej o fryzjera się martwić nie musi ;)

Adeczka śliczne dziewczyny masz
Majowa powiedz to są zabawki czy żywe?? Uśmiech super i widzę że mamy takiego samego psiaka. No i młoda ta ciocia fajnie:)

10 miesięcy:)

2012-03-09 19.11.50.jpg2012-03-08 18.41.13.jpg2012-03-10 15.11.01.jpg2012-03-08 19.14.37.jpg2012-03-08 18.38.45.jpg

Ostatnia edycja:
No to na życzenie, wklejamy się:-):-):-)
Zabrałem tacie czapkę ->DSCN0788.JPG

Na sankach ->DSCN0799.JPG

Babcia dała mi ciacho. Ale czemu tylko jedno?! ->DSCN0873.JPG

I am tiger -> Zdjęcie1670.jpg

Raczkuję, to znaczy kreatywnie się poruszam (siostra zgapia) ->Zdjęcie1772.jpg

Moja ulubiona zabawka ->DSCN0878.JPG

Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia->Zdjęcie1738.jpg

Hmmm..kobiety...cóż one noszą w tych torebkach? ->DSCN0932.JPG

Psocę -> DSCN0870.JPG

Mamo, ja nic nie zrobiłem, nic a nic ->Zdjęcie1820.jpg

Ostatnia edycja:
reklama