reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Majowa Kubuś miniasty jest przesłodki ale bodziak wymiata:-D
Styna no tak, dziecko pod stołem trzymacie, będzie długie na krótkich nogach;-):laugh2: i już na placu zabaw szaleje a jaka zadowolona:-)
Alex no nie mogę, Oliś jest boski, stworzony do kochania a jaki ma fryz czaderski:laugh2:
Milla Ola słodka dziecinka i ma takie same rajstopki jak Jagódź :tak:
Matusia przyznaj się, lizała :-DA ja mam dla niej chętną do zespołu, macie perkusistkę?
514 mnb.jpg
i jeszcze takie tam moje impresje ;-)
w (2).jpg
kaszko...
DSC_0334.jpg

włosy na maszt:laugh2:
DSC_0330.jpg

reklama
No i następna do zespołu jest:):)
Hope ostatnia fota wymiata:):) Ogólnie przerzucając te dwie ostatnie ..super!!!!!

Majowa- ale superowy chłopak :-)
Styna- słodziutka niuńka i jak pięknie się już huśta :-)
Alex- he he co za fryz ;-) słodziak :*
Matusia- fakt śliczne zdjęcie :tak: brawa dla małej artystki
Hope- hehe cudna jest :-) ostatnie dwie fotki bomba :tak:
Milla- śliczna niuńka :-) widać nie bała się wanny dużej a zdjęcie z pieskiem urocze

reklama
Hope Jagodzia purchaweczka wspaniała, ile radości z jedzenia kaszki! i te jej oczy niebieskie...
Matusia śliczna piosenkarka z Majeczki:-)
Alex Oliwierek jak zawsze powala mnie na kolana, nie odgonisz się od bab:tak:
Milla Oleńka jest urocza:)
Majowa jakie Kubuś super minki robi:-)
Styna zdjęcie z żabką super, Nadia piękna dziewczynka:-)
Joluś Iguś jak zawsze przesłodki, nasz najstarszy chłopczyk ukochany:)i ten Jego usmiech!
Persefona masz super dzieciaczki, tylko ściskać;-)
Agacio sama słodycz z Franka:-)

a oto Jasiek i jego bujna fryzura:-DIMG_5153.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry