reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
agacio, to beret mojej siostry :-).
Jak Mati miał dokładnie tyle samo miesięcy moja przyjaciółka zrobiła Mu sesję taka domową czarno-białą i wczoraj moja siostra robiła takie czarno-biale spontanicznie bez przygotowań i przebierania, bo Mateusza takie właśnie od niechcenia w męża kapeluszu wyszło najfajniej. Chciałam ich porównać, dlatego chciałam podobne zdjęcia w podobnym okresie.
A oto Mati :
_31_0031.jpg

Alex - czupryna Oliwierka coraz dłuższa :) Przystojniak z niego jak się patrzy :)
Milla - Oleńka ci wyrośnie na małą łobuziare chyba :)
Matusia - koniecznie zgłoście Majkę do jakiegoś talent show :)

reklama
Alex Olinek jest cudowny. Nie mogę się nadziwić że włosów nie zgubił i wciąż ma takie długie:)

Milla Oleńka jest przesłodka.A fotka z piesem super:)

Matusia
super Maja wygląda. Skumaj ją z Vi Kamci. Maja będzie śpiewać a Vi na skrzypcach jej przygrywać będzie:) Doczytałam,że Emma też śpiewa więc zespół będzie:)
Mati przystojniaczek w tym kapelutku:)

Do góry