reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Kamcia...Twoje dziewczyny sa niesamowite!!!!!!
Bra...słodziaśna Lenona :)
hope...Jagodzia to naprawde urocze dziecię :)
stynka...boskie zdjęcie :)
alex...ale Oliwierek szczęśliwy, ten to potrafi się ucieszyc z prezentu :) słodko:)
jaipur...junior wygląda rozkosznie :) chyba rzeczywiście się dobrał do grzańca, mam nadzieję, że Stacha nie będzie częstował ;-)

Alex faktycznie radość od ucha do ucha, aż się chce takiemu smykowi prezenty kupować :-)
Jaipur prezesisko nie pogadasz, oponka jest, pierwsza w oczy mi się rzuciła, wąs na czole jest, szafa gra :-D

Dziewczyny, jak zawsze radosnie tutaj :)
Stynka pieknie wygladacie z Nadia :)
Alex alez On slodziutki jest! i jaka wielka radosc! :)
jaipur ale z Juniora jest super facio! :*
Hope cudowna, radosna Jagodzia :*
bra slodziutka moja Synowa :)) :*
Kamcia One sa cudowne, takie dwie male slodkie Siostrzyczki :) no a Emcia bardzo silna :)
poziomki jaka slodka, niewinna minka Dudu po czekoladzie ;)
Mijusia wspaniale Dzieciaki! :*
karolq Zuzia sliczna i jak ladnie chodzi za raczke :)
aina Jasiulek wspanialy :) piekne ma oczeta :*
basiekkk Martynka sliczna Dziewuszka :)

Styna Nadia cudnie w tej opasce i kiecy:tak:, Mamusia też pięknie, laseczko, że hoho:-)
Alex ten uśmiech cudny, widać garnuszek na klocuszek ucieszył Oliwierka:-)
Jaipur hahaha mina Prezesa wymiękam + rumieńce na bank kosztował grzańca, elegancik jak się patrzy nie ma co :-)

Musowo Wam Klucha świątecznego wkleić :-)

To jeszcze ja poświątecznie, Purchawka z nową zabawką :-)
DSC_0275.jpgDSC_0247.jpg
a tu popyla do mamy:-)
raczkuje.jpg

reklama
Do góry