reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

mijusia...super gromadka!!!
poziomki...dudu rozbraja :-D no i wyszło szydło z worka - teraz już wiesz co robi jak nie patrzysz....wpiernicza czekoladę :-D
alex - te oczy, ta czupryna......ooooch! zakochałam się!!!!

reklama
nie wstawiałam zdjęć od początku listopada.. więc wybrałam i z listopada i ostatnie.. ale że nie z mieszczą się w 1 poście to w 1 dam listopad a w 2 grudzień :-p
1 na urodzinch u kolegi
PB060069.jpgDSC02145.jpg

na kolejnych urodzinach
DSC02211.jpgDSC02213.jpg
tu jak Emka chodzi przy łózku

DSC02405.jpgDesktop21.jpgDSC02388.jpg
i takie 2 :-)
DSC02377.jpgDSC02460.jpg

a tu z grudnia.. dziewczynki spały w pl w jednym łózku (nie mam jeszcze wszytskich zdjęc z pl więc wstawię jak mi kuzynka prześle bo ja miałam aparat ale bez ładowarki i mi padł po kilku dniach :-( )
DSCF1086.jpgDSCF1087.jpg112_4087.jpgDSCF1082.jpg
a tu już w Irlandii moje kochane aniołki :-)
całkiem Świątecznie :tak:

Desktop19.jpgDesktop20.jpgDSC02680.JPGDSC02703.jpg
i na koniec Emka która poszła a głęboką wodę i zrobiła swoej 3 pierwsze samodzielne kroczki :-)
na szczęscie mieliśmy aparat w sypialni bo robilismyim zdjęcia jak się bawią:-)
w ostatniej chwili mąłż uchwycił dreptającą Emkę

DSC02741.jpg

Ostatnia edycja:
Alex Oli uroczy, już łamie serca dziewczynom i to jakby nie patrzeć sporo starszym od siebie :-D to co będzie jak dorośnie ... Amant jak malowane

Kamcia świetna sesja, dziewczynki jak śpią - bardzo rozczulające zdjęcia ... kurcze kurcze takie dwie dorosłe panny w domu juz masz :tak:

Alex Olinek śliczny, normalnie jak dziewczynka, jego oczka, włoski - można się zakochać
Kamcia warto było się upominać o zdjecia, dziewczyny są słodkie zwłaszcza Emcia ma takie słodziachne fałdziochy, nie dość, że pięknie siedzi to jeszcze stoi i chodzi. Wielkie wow:szok:

reklama
Do góry