reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Hope jaka ta twoja córcia jest duża,wygląda na starszą, no i córeczki masz sliczne
Bubbles pięna sesja taka rodzinna, a synusie do wycałowania
Jaipur ale zeby prezesa do wiadra, a gdzie skórzany fotel i miła pani sekretarka:-), fałdeczki do wycałowania , super zdjęcie

reklama
Hope Zuzanka i Jagodzianka to śliczne panienki. I jak łądnie razem wyglądają!
Bubbles cudne fotki wszystkie. Filciu ma piękny uśmiech, mam nadzieję, że często gości na jego buźce. No i Mamunia z synusiami super wygląda. Wszystkie piękne ale najbardziej podoba mi się fotka 2, 3 i 8. :)
jaipur przecudne zdjątko w wiadrze. BOSKIE!!

bubbles macie tak piękne fotki, że myslałam, że nałogowo płacicie fotografom za profesjonalne sesje ;-) i jak tak sobie na nie patrzę, to mam coraz większą ochote kupic nowy, aparat :tak:

Jolus ale uradowany kinoman!
86ania86 z Darusia piękny Mikolajek:)
Majowa Mamusia słodzinka:)
Hope Jagódka jak zwykle uradowana, super dziewczyny:)
Jaipur a Junior boski w tym wiadrze!
bubbles nie mogę sie na patrzeć na wasze zdjęcia, chłopcy są prześliczni a te ostatnie zdjęcie po prostu rewelacyjne!

obiecana fotka mojej elegantki :-D

DSC06206.jpg

Bra Lenka jest przesłodka!!! Oddawaj mi Ją!! Rozkosznie wygląda mała modeleczka:tak:
JaipurJunior model pierwsza klasa, chcialabym, zeby taki Mikołaj roznosił prezenty:-):-)
Bubbles pięknie wyglądacie, Fifi z Aleksiem dwa rozkoszniaki, przepiękne zdjęcia:-)
Majowa jaki piękny uśmiech ma Twój Ananasek:)
Jolek hahahaha jaki roześmiany i szczęśliwy Iguś:) cudo chłopak!
Sylwia jesteście w pełni przygotowani na zimę, jaki Oskarek zadowolony:)
Ania ale masz słodkiego Mikołaja w domku:)
Zonka jaki zadowolony z prezentów Maluch;-)
Poziomki pięknie wyglądasz i cudowną masz rodzinkę a dziewcynki rosną jak na drożdżach:-)
Agacio mina Franka najlepsza:tak:
Matusia rozpływam się w niebieskich oczkach Majeczki:tak:
AlexOliwierekjak zawsze przystojny a jakie ma śliczne białe perełki:)
Styna jaką masz przepiękną myszkę:)
Paula Bartuś to już duży chłopczyk:tak:
Lepi Zosieńka śliczna mała koszykarka:)
mam nadzieje,że nikogo nie pominęłam,jeśli tak przepraszam.

reklama
Do góry