reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Hope boska kluska, siostrzyczka też fajna tylko nieco za duża dla juniora:-p Bubbles piekne zdjęcia, radosne dzieciaki i cudowna ,silna mamusia.Masz bardzo ładne włosy:tak: a u nas zdjęcie z listopada- skoro zbliżają się wielkimi krokami święta.. To prezes nieskromnie ukaże swe nagie popiersie(w wiadrze)

Załączniki

• 33.jpg
    33.jpg
    14,3 KB · Wyświetleń: 54
Ostatnia edycja:
reklama
bubbles cudna sesja, cudna i jak miło Ciebie widzieć ! piękna mamusia z Ciebie i jak tak sobie patrzę to nie wierze, że jedna z twoich latorośli juz taka dorosła :) i czy ja dobrze widzę, że Filipciowi juz zmienia sie kolor oczek? :)
jaipur cudny junior! nasz mikołajek słodziutki!

a tu jeszcze hope nam się schowala :-D jagódka widac w krzesełku zadowolona, a na podłodze jeszcze bardziej ;)

Ostatnia edycja:
Jolek masz syna kinomaniaka, taka radość, kulturoznawca Ci rośnie:-)
Bubbles cudowne zdjęcia, chłopcy ukochani, sama się buzia do nich uśmiecha, ale piękne są też zdjęcia same w sobie. Sama robisz takie piękne zdjęcia? Bardzo mi się podobają:tak:
Hope jak miło zobaczyć Jagodziankę. Super, że nic a nic nie schudła:-D, Pięknie siedzi Twoja dama. Siostra też urocza:-)
Jaipur Jakże zacny Pan Prezes, wycałuj mu fałdeczki ode mnie :-)

A jak to się stało, że Purchaweczkę przegapiłam:zawstydzona/y: Jak ona tam spogląda na tej podłodze, w kąpieli ukazują się piękne fałdzioszki, super siostrzyczki:tak:

Basiek dziekuje! :) Kochana, zdjecia robimy na przemian, kto sie dorwie do aparatu :) acz Tomek fotografuje sobie z pasji, czasem jakas sesyjka czy slub nawet mu wpadnie ;)

Jaipur cudowny Golasek :) piekne macie Wasze zdjecia! A, i dziekuje za wloski :) scielam, myslalam, ze sporo, a one i tak dlugie, ja dopiero na zdjeciach sie widze jak wygladam, bo w lustrze jakos nie ogarniam swej postury ;) no i nie wiem czy nie podciac jeszcze, bo mnie kusi...

Bra Kochana, Filciu chyba ma ciagle niebieskie oczka, ale kto wie, bo jego Tatko oraz Aleksiu maja takie szaro-niebieskie, moze i jemu sie zmieni :)

Hope - nareszcie 'troche' Jagodzianki! :)) Cudna i dorodna jak zawsze :)

Bubbles - przepiekna sesja i pamiatka - chlopcy przecudowni ...i wlasnie - te usmiechy ! Macie rodzinne, wspaniale :**

Jaipur - PrezesJunior nawet nagi w wiadrze jest boski :p

reklama
Jolek widać że film się podobał:-)
Ania ​ śliczny mikołajek
Hope ale Jagodzia wydoroślała, śliczna paniennka
Bubbles brak mi słów, te ich uśmiechy mnie powalają, po kim oni je mają??
Jaipur prezes pełną "gębą" ślicznie

Nasze fotki postaram się jutro wrzucić muszę zmobilizować małża aby mi kabel do aparatu znalazł.

Ostatnia edycja:
Do góry