reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

bra na spacer to jest tego u nas dużo więcej :) i o samych rajtuskach w domu też mogę zapomnieć. zanim teść zapali w piecu, to u nas jest bardzo zimno w domu więc trzeba się cieplutko ubierać. A pali około 14 czasem nieco później a na dodatek jemu jest wiecznie gorąco...
Lenka ślicznie wygląda :)

reklama
Zonka to może pogadaj z teściem, albo sama napal, ja sama co dzień rozpalam, wstaję godzinę wcześniej przed małą, żeby miała ciepciu jak wstanie, a śpi w samym cienkim pajacu:)

Bra Lenonek śliczny, uśmiech ma rozbrajający, śmieszka mała Wam rośnie:)
Alex - włoski Oliwierka są czaderskie, oczęta też:)

zonka to macie niewesoło, to może pwiedz teściowi żeby bardziej sie pilnował z tym paleniem . przecież przy małym dziecku musi byc ciepło

aaniap tak, rajstopki z h&m :)

Ostatnia edycja:
Bra jakoś u starych w wyrku najlepiej nie? :) Buzia jej się śmieje uroczo! A mata najlepsza do tego, żeby z niej uciekać... Skąd ja to znam...

jaipur - junior zamaskowany na spacerze :), 'zimno i do do...., aaaa daaaajcie mi spokoj..." :p
bra - Lenon boski! mi sie najbardziej podoba to w lozku i ma fajnego bodziaczka krotkiego w kwiatki :)) taki uroczy
Matusia - no Majka z ta bulka jest powalajaca a jak w wannie siedzi, szok !
Alex - Oli jak zwykle niesamowity, i chyba bardzo jest podobny do mamy ? ;)

Dobra najpierw zamieszcze moje wieloryby, a potem ponadrabiam.
Oto focie z dziesiejszego pływania :)
bas.jpgen.jpgbasen.jpg

reklama
Do góry