reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
zonka tak, to strój na spacer ;P

a na poważnie to nie ubieram Lenki w aż tyle warstw co ty Mikiego, na noc wystarczy podkoszulek,jak na zdjęciu, śpiochy i skarpetki :) nie marznie ;))) a i się nie przegrzewa :)

aina nie ma sprawy, zapraszamy na mleczko do Torunia ;)

i jeszcze jedno: kochanie, gdzie idziesz? ;)

DSC06079.jpg

Ostatnia edycja:
Persefona kolejne śliczne rodzeństwo
Majowa piękne zębole
Agacio Franuś słodki
Matusia super zdjęcia z psiakiem, a jak Maja pięknie siedzi
Jaipur Junior cieplutko zapakowany, minka superowa
Oliwierek mały przystojniaczek, jakie ładne włoski
Bra jaka słodka Wasza córcia
Wszystkie dzieciaczki przepiękne :-)

reklama
Matusia przeuroczą masz córę! A jakiego ma psiego przyjaciela...nie mogę się napatrzeć jak słodko razem śpią:happy:
jaipur widać, że zimno...Już jeździcie w spacerówce, a ja mojego smyka jeszcze upycham do gondolki.:-)
Alex Oliwierek wymiata!!!!! Te oczyska i ta fryzurka no nie mogę się napatrzeć...Jak to możliwe, że go jeszcze nie zacałowałaś na amen...?? Jak bym ja go dorwała to hohoh :D Będziesz miała sznur panien pod oknami jak podrośnie...;-)
Bra córcia słodziutka jak miodzik...I jakie ma pultaski śliczne:tak:

Do góry