reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Salsera głodzicie miśka. Mikuś słodziutki.Oczka ma przecudne i taką mądrą tą buźkę ma :)

Mandrzejczuk
słodki śmieszek:)

Ostatnia edycja:
Salsera- to ładnie tak dziecku misia popsuć ;-) , śliczny jest ten Wasz Mikołaj a zdjęcie na basenie super a w wózku widać że mu się podoba. :-)

Wszystkie dziewczynki słodkie
:-)
Chłopcy to już niezłe ciacha:tak::-D

Pozwolę sobie skomentować dzisiejsze fotki maluchów:-)

mandrzejczuk pierwsze zdjęcie super zawadiacka mina, na drugim zadawałoby się, że chce powiedzieć "mama sio z paluchami przecież sam bym BB Laskom pokazał zębiska":-D:-D czyścioszek widać lubi prysznic :tak:

salsera Mikołaj powala minami:laugh2: trochę podobny do mojego Franka:tak:

to i ja jeszcze dorzucę kilka foci z ostatniej godziny:

Taki "pyszny" ten łosoś: Zdjęcie0666.jpg

Matka, proszę mi tu pampka zmiętolić, ma być miętki: Zdjęcie0669.jpg

A chusteczki proszę mi zagrzać! :Zdjęcie0681.jpg

I taki tam uśmieszek: Zdjęcie0678.jpg

reklama
marzena widac, że łosoś pyszny :-D no, a do wymagań sie proszę stosować, kto to widział nie wymięty pampek na dupsko zakładać- u nas to samo :-D śliczny usmieszek :-D

Do góry