reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

reklama
Jejku nie mogę zaniedbywać tego wątku,bo potem (tak jak teraz) mam do nadrabiania po 20-30 stron..:sorry:
Ale nadrobiłam:-)
lepi Zosieńka ma przepiekny uśmiech :)
karolka super promocja :)
styna ale masz oczytaną córcię :)
mloda_i_piekna zdjęcie z kotem w wózku mnie zwaliło z nóg :)
Hope Jagoda wyraźnie lubi chlebek :p A doktor Remik ma bardzo napięty grafik,ale dla cioci Hope znajdzie termin ;)
86ania86 bodziaki Daruś ma superowe :D Zróbcie mu tą siostrę jak woła ;)
don_kichot mały wyraźnie lubi jesień :)
MajowaMamusia jakie superowe minki robił Kubuś,te ściągnięte brwi :)
czarna no dołeczki są boskie :D
Futrzaczek sprzęt przetestowany prawidłowo :) i mama jaka ładna
Matusia super rodzeństwo :) A ta wieeelka bułka-super fota :)
tasiaczku jaki śliczny berecik!
MajaPolka widać,że mamy kolejną wielbicielkę jesieni :)
Kamia śliczne zdjęcia mamysi z synkiem (ładna z ciebie babka :)
basiekkk jaka mała dama :) śliczna jest :)
kaska1 jakie słodkie fałdeczki
jolek mnie to rozwaliła minka Igorka z pierwszego zdjęcia :D No i ten Igor Groźny-hehe :)
Alex Oliwierkowi czuprynka chyba jeszcze urosła :) Jaki on cudny!
bea Natalka jest śliczna :)
jaipur jakia cudna fota w tym kaszkieciku :)
gag ale osłuchany twój syneczek ;)
aina przepiękne zdjecia.Morze...ehhh
marzena jaki slodki króliczek :)
bra jak to mało dziecku do szcześcia potrzeba :)
mandrzejczuk ale Oskarek urósł :) super chłopak

czarna, mała śmieszka z Twojej córci.
salsera, Miki nie spał od wczoraj?
marzena, tylko jedno, ale za to tak urocze, że wybaczam. Nie ukrywam, że fajnie byłoby zobaczyć Matiego jak coś kombinuje i broi, bo tu taki słodziachny. A co One wszystkie, że to królik? Mój mąż , to by ze 100m widział wiek, płeć itp :-D
bra, Lenki też nie było już dawno, a Ty tylko jedno zdjęcie? Ale widzę , że też na konkurs ząbkowy się kwalifikuje, czy to ślinka? Słodka jest!
mandrzejczuk, faktycznie poważny mężczyzna z Niego. I ząbki są. Słodziak.

Dobra, Miki zamknął oczka na trochę więc szybko wklejam kilka fotek:
Tak mi się misiek skurczył :
mikol.jpg

Na spacerku nową furą:
spacer.jpg

Na basenie - pełen relaks:
basen.jpg

Daj ojciec, sam sobie fajną fotkę strzelę:
focia.jpg

I na koniec dwie minki które nam się udało uchwycić:
mina1.jpgmina2.jpg

Salsera pierzesz w zbyt ciepłej wodzie! :-D A Mikołajek słodziachny. Te minki boskie - ciekawe co siedzi w główce takiego szkraba?

reklama
Do góry