reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

Dziewczyny naprawdę jestem pod wrażeniem ładnych maluszków:-)

Kamcia śliczne i silne różowe panienki:-) ach jak fajnie mieć córeczkę... chociaż synek to też absolutnie fantastyczna sprawa:-)

reklama
Z okazji naszych pięciu miesięcy pokażemy się trochę :)

ZIMNY ŁOKIEĆ :) Zdjęcie0637.jpg..Zdjęcie0635.jpg

Oooooo piesek Zdjęcie0323.jpg gdzie on się podział Zdjęcie0321.jpg

Zasnęło mi się Zdjęcie0318.jpg i już wstało :)Zdjęcie0680.jpg

A tak sobie będę siedział..a co ..Zdjęcie0691.jpgZdjęcie0695.jpg

Jolus Igorek to moj mistrzo!!!! sliczny jest, a jak juz siedzi:-) ta minka na ostatnim zdjeciu - rewelka!

moj Darus tez tak juz ksiazeczki czyta;-)

Ancia ja patrzę na to ostatnie zdjęcie i mi się łezka w oku kręci,że mam tak słodkiego synka... Największe szczęście jakie mogło mnie spotkać....A!!!! Igor na tej fotce TV ogląda :)

I znowu się zdjęcia posypały :)
Kamcia jak Emma juz pięknie siedzi !
jolek Igorek też silny chłopak.Widać lubi podziwiać krajobrazy na spacerkach :)
Matusia słodki byl Mateuszek w tym kaszkieciku i jaki giętki :p
Agniieszka słodki uśmiech ma twój szkrab
bra twoja Lenka robi tak jak mój Remik. Śliczny ma uśmiech. Taki typu:ale zaraz nabroję,ha!
jandia fajna czapę miał maly na basenie :)

reklama
Do góry