reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

salsera - widać, że Miki zadowolony z pobytu na basenie
poziomki - ale Ci wyrosły te poziomeczki :)
Bra - słodka córunia
Agnieszka - pocieszny uśmieszek :)
jandia - nie ma jak sie powygrzewać w słonku ;)

reklama
lepi, super gimnastyka masz w domu. też mam kilka takich zdjęć ale Matiego, Maja jeszcze się nóżkami nie interesuje.
Wstawiam zdjęcie Matiego jak tak robił, chyba nikt mnie nie wyzwie, że nie Majki ;-) _16_0016.jpg
jolkaa, śliczna córcia.
jaipur, jaka różnica, a mi te nasze słodkości się takie maleńkie wydają.
Alex, niemożliwa jest ta czupryna. Dodaje Oliemu takiego uroku i figielka.
zonka, jaki grzeczny podczas chrztu. Słodkości.
salsera, ale ślicznie, a te miny są coraz śmieszniejsze. Świetny klusek z Mikiego.
poziomki, nie mam słów na te Twoje pociechy, są przeurocze, identyczne, śliczne i słodkie.
jandia, a Wy też już na basenie byliście, super wyglądacie.
Agniieszka, ale silny Igorek.
bra, cudny uśmiech i jak zwykle rączka ząbków szuka, jak u nas.

poziomki jakie słodkie poziomeczki :-)
jandia super pływak
agnieszka co za bąbelek kochany
bra jaka kruszynka słodka.. wcina paluszki az miło :-)
matusia Mati słodko wcinał paluteńki..
tez mam gdzieś zdjęcie Vi takie :-D hehe miło czasem sobie poporównywać starsze z młodszymi ;-)

bra - jaka pyszna rączka:)
Matusia - stópka też niczego sobie jak widać :)

Kamcia - przepraszam, że nie w temacie ale właśnie spojrzałam na twój suwaczek i chyba ze swoim to się znacie od piaskownicy prawie, szok. I szacun oczywiście, bo mało związków, które sie zaczęły za smarkacza potrafi przetrwać.

Agnieszka słodki synuś:)
Bra Lenka jest prześliczna:)) Musisz częsciej się Nią chwalić, zebysmy mogły oczka nacieszyć.:tak:

salsera odpowiem tutaj żeby było wiadomo do czego odpisuje
tak znamy się od czasu jak miałam niespełna 5 lat i włańśie razem się w piaskownicy bawiliśmy :-p
no i to była moja pierwsza miłość :-)
i zawsze (w późńiejszych latach) mi się podobał i ja jemu też tylko jakoś za dzieciaka odwagi było brak a to właśnie było to że za bardzo chyba nam zależało na sobie że oboje balismy się porażki :-p

a żeby nie było że robię off topa to wstawię zdjęcia jakieś :-)
Video call snapshot 31.jpgDSCF8547.jpgDSCF8571.jpgDSCF8509.jpgDSCF8428.jpgDSCF8357.jpg

reklama
Do góry