reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

marzena zazdraszczam wyjazdu,pogody,wypoczynku,basenu i szałowej fryzury kota:-D
Co do fotki ze ślubu- ale z Was lachony;-) szczęka na podłodze

Ostatnia edycja:
reklama
Marzenka dziękuję za foteczki:) Karteczka śliczna Mateuszek i Paula super wyglądają a ich mamuśka przepiękna:) Ale na miejscu kota nie wybaczyłabym Ci tej fryzury :-D

Marzenka - OMG - lol super śliczne zdjęcia, super laska z ciebie :) i dzieciaki świetnie wypoczywały, a kot rewleka właśnie mojej kotce pokazałam na przestogę hyhyhy jak będzie niegrzeczna to ją ogolę :-D

Marzena nie lubię cię

Rozumiem że za kota? :p

Ale poważnie to kot po ogoleniu dużo żywszy się zrobił, więcej jej wszędzie. Chyba jej za ciepło było w tej wełnie. Za rok może też ją opitolę tylko ładnie. U nas jest fryzjer dla psów i podobno rozszerzyli działalność na koty więc moja nie jest ewenementem :)

Za komplementy dziękuję :) Cycki "zrobione" stanikiem więc nie ma czego zazdrościć :D A Matiego w tym krawacie to mogłabym ożenić na tym weselu bo miał mega branie ale same stare lampucery się nim zachwycały bo każda najmniej ze 20 lat starsza to rozumiecie ;)

A słoneczka to u nas nie brakuje jeszcze. Chociaż jesień powoli czuć w powietrzu i w starych kościach, ech.

Dzieki dziewczyny ja tez nie moge sie napatrzeć na te moje kochane oczyska, a włoski to tez są nieziemskie w ogóle bardzo szybko mu rosną. Zawsze mu ta czuprynka na górze stoi jakby wichura mu przeszła przez głowę.

O mój przystojniak o boskich oczach:):) Alex zakochałam się w Twoim synku..widzę,że jednak włoski mu się trzymają:)
Tak trzymaja mu sie, tylko po boczkach i troszeczkę z tyłu mu sie powycierały:)

Marzena ale laska z ciebie i kiecka też extra, a synus w tym krawacie to przystojniak jak sie patrzy:)

reklama
Do góry