reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

zdjęcia naszych kochanych maleństw

karolka kochany Tygrysek:)
sylwia nawet groźnie wygląda ten Twój dino;)

Futrzaczku ale masz przystojniaków!
majowa -Dada rządzi!:D jeszcze trójeczki nosi,niedługo wskoczy w te z hipciem

alex niesamowity jest Twoj mały! wygląda jak mały chłopczyk a nie bobo:)
cudne włoski

karolq & basiekk macie słodkie pisaneczki;)))

jolek ha ha junior ma taką samą klatę i pokaźny biust:DDD miodzio

mandrzejczuk Twój urwis wyglada na takiego aniołka, nigdy bym nie przypuszczała jakbyś nie pisała,że tak w kość daje

Ostatnia edycja:
reklama
Witam i ja. Wpadam na chwilkę bo muszę maszerować na małe zakupy bo moja starsza jutro do przedszkola i trzeba kupić szczoteczkę i kubek :)

powklejam zaległe zdjęcia.

Najpierw kot po "fryzjerze", teraz już trochę odrosła :)
Zdjęcie0594.jpgZdjęcie0595.jpg

Tutaj zdjęcia z wakacji:
moja niunia:
20110821380.jpg
a tu słodziak:
20110824386.jpg20110824384.jpg

A tu kartka dla Was :D
Zdjęcie0645.jpgZdjęcie0646.jpg

A tu z wesela ale okazuje się że mój nie zrobił mi zdjęcia w całości. Będę musiała poczekać aż młodzi od fotografa coś wyślą.
20110827390.jpg

Marzena super zdjęcia, zarąbisty miał Mateuszek krawat :-) i jak bosko leży jak luzak na leżaku:-) i TY kobito wyglądałaś extra masz extra figurę i cycki :-) <wiem zabrzmiało to jak mega podliz miesiąca, ale co mi tam:-D>

Hyh wszyscy przerabiają Tymka na Tymonka... Nie mam za złe, ale nie wiedziałam przy wyborze imienia że tak będzie :p
Mój mały to Tymoteusz i tego się trzymajmy :)

Alex - włosy twój synuś to ma nieziemskie, mój przy nim to prawie łysolek.

sylwia - twój dino przypomniał mi mojego brata jak był mały - miał podobne wdzianko tylko z takim mega długim ogonem.

marzena, babo jedna, laska z ciebie, że fiufiu normalnie. A Mateusz z tym krawatem to elegant pierwsza klasa. Tego słonka to mogłaś trochę przywieźć nam, ale rozumiem, że wolisz dla siebie zachować.

reklama
Do góry