reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

eklerka ja mam 169cm wzrostu i teraz waże 60kg, mam nadzieje że jeszcze przybędzie mi troszkę (napewno przybedzie) bo nie chcę ważyć mniej niż 58kg. Kurcze tylko jak to utrzymać, jak ta waga sama mi tak spadła:/

reklama
Kurcze ja to jest ze jedne tyja az za bardzo a drugie prawie wcale tusz to niesprawiedliwe:no:
Aneta ja ci z checia pare kg moge odstapic;-)hehe ty po porodzie bedziesz sie tuczyc a ja odchudzac:-)

Sembo szczerze to nie wiem jaką mam skórę - trądziku też nigdy nie miałam a balsamów raczej nie używam - czasem jak mnie coś najdzie - nawet w czasie ciąży brzucha niczym nie smaruję :-p

ewelinka, napewno nie bedzie az tak pieknie. Napewno bede miala sporo do zrzucenia z brzucha, tak jak po pierwszej ciazy, a niestety tam długo mi nie chciało zejść. Tak czy siak nie przejmuję się tym za bardzo. wolę mieć troszkę większy brzuch niż być zbyt bardzo wychudzona.

eklerka ja mam 169cm wzrostu i teraz waże 60kg, mam nadzieje że jeszcze przybędzie mi troszkę (napewno przybedzie) bo nie chcę ważyć mniej niż 58kg. Kurcze tylko jak to utrzymać, jak ta waga sama mi tak spadła:/

to zdjęcia z tych wakacji kiedy juz staraliśmy sie o 2 dziecko, wtedy 58kg
i moja waga góra do 58kg ma być po porodzie :D

431424_372551236147285_1188326817_n.jpg Bez tytułu.jpg

moja angielska opalenizna :D

SEMBO - Ja myslalam że wkleiłaś zdjęcie modelki idealna figura

Załączniki

• 431424_372551236147285_1188326817_n.jpg
    431424_372551236147285_1188326817_n.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 75
  • Bez tytułu.jpg
    Bez tytułu.jpg
    13,3 KB · Wyświetleń: 73
Az ja weszlam na wage przez wasza dyskusje.Chyba brak apetytu ktory mnie ostatnio nawiedzil daje o sobie znac .Aktualnie 54,8kg .czyli 6,8kg na plusie. A bylo juz prawie 8kg na plus.W pasie dalej smieszne pomiary jakies:eek:80 w porywach do 82cm(na pewno anatomicznie cos ze mna jest nie tak,biedne to moje dziecko miejsca pewnie jej brak).
A!!To chyba nie rozstep:-)tylko cos mi sie na biodrze odcisnelo:zawstydzona/y: bo teraz juz prawie nie widu:confused2:ja i ten moj ciazowy mozg:confused2:

eklerkaa jaka ty szczuplizna! nie wierze że po 1 dziecku masz taki brzuszek, nic nie widać, eee ty się nie masz czym przejmować ze swoja figurą :p Ja nie wiem co się z mojej ostanie ale w sumie snu mi to z powiek nie spędza, kanony urody dla mam są nieco inne :p

reklama
Noelle dobiłaś mnie swoim wpisem .... 54,8 kg teraz ważysz ?????:szok::szok::szok::szok::szok:

Ja tyle to chyba jeszcze w podstawówce ważyłam, poważnie ... Ja wzrostu mam 170 cm i waga z którą czuję się najlepiej to 62-64 kg i mam zamiar po porodzie zbliżyć się do tego mojego ideału ;-)

Do góry