reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

Hahaha dziewczyny ja 5 na wadze z przodu to miałam w podstawówce :szok::-D Serio, serio.
Przed pierwszą ciążą wazyłam 63kg, mam 184cm wzrostu.
Po ciąży aż do ślubu w czerwcu 2011 ważyłam 65-67kg, ale przy leczeniu przytyłam do 87kg i to była moja waga startowa w tej ciąży.
Słoniątko w połączeniu z hipciem hehe i to jeszcze z piersiami w rozmiarze 80G :cool:
Teraz mam +6kg i ważę UWAGA!!!!!--->93kg :szok::angry:
Mam nadzieję, że szybko wróce do 65-67kg bo dobrze się tak czułam.

reklama
Hahaha dziewczyny ja 5 na wadze z przodu to miałam w podstawówce :szok::-D Serio, serio.
Przed pierwszą ciążą wazyłam 63kg, mam 184cm wzrostu.
Po ciąży aż do ślubu w czerwcu 2011 ważyłam 65-67kg, ale przy leczeniu przytyłam do 87kg i to była moja waga startowa w tej ciąży.
Słoniątko w połączeniu z hipciem hehe i to jeszcze z piersiami w rozmiarze 80G :cool:
Teraz mam +6kg i ważę UWAGA!!!!!--->93kg :szok::angry:
Mam nadzieję, że szybko wróce do 65-67kg bo dobrze się tak czułam.

Nic się nie przejmuj ja mam troszkę podobnie. Po leczeniu hormon. przytyłam do 90kg. Jak się wszystko unormowało to przeszłam na dietę i w 3 miesiące udało mi się schudnąć do 76kg. Wynik jak dla mnie super zwłaszcza, że nigdy szczuplutka nie byłam. Potem troszkę wróciło jak to po diecie i ciążę zaczynałam od 79kg. Teraz ważę 85,5kg ale tylko dlatego że schudłam 3kg na diecie cukrzycowej. jakoś szczególnie się nie załamuję moją wagą, jest jak jest najważniejsze żeby dziecko było zdrowe a nadprogramowe kg zrzuci się po ciąży:-). A rozstępy też mam, a jakże ale z czasów dojrzewania mi zostały:crazy:

Chmurka super brzusio, taka piłeczka:-D

ach dziewczynki, ale Wam zazdroszcze tych przecudnych brzuszkow:-)
wszystkie cudowne i oby jak najdluzej sie nosily...

moja pamiatka po brzuszku, tyle pozostalo..no i dwie cudowne duze istoty w malych cialkach...poki co malych;-)..

i nawet mi ta "szrama" nie przeszkadza;-)

P3147217.jpg

Załączniki

• P3147217.jpg
    P3147217.jpg
    22,7 KB · Wyświetleń: 134
Kaja mi się wydaje czy ta blizna jest tak wysoko????
A powiedz jeszcze czy będziesz ją czymś smarować, żeby była jak najmniej widoczna??? Bo ja u Pauli na blizny po oparzeniu stosuję maść contractubex - podobno jest niezły też na blizny pooperacyjne.

no, jest wysoko, ze 3 cm pod pepkiem..
ale dzinsy mam biodrowy i wisza z lekka:szok::-D
bo cieli znienacka, nie bylo czasu robic ladnie, tylko szybko..
no i jeszcze nie mam czucia w ogole nad blizna, szwy zewn sie rozpuscily, a wewnetrzne...petelka jeszcze wystaje na wierzchu, niby ma odpasc..albo bede tak lazic zapetlona juz zawsze:-D

contratubex mowisz...musze sie rozejrzec

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry