reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych II kreseczek i ciążowych brzuszków

ja wam powiem tak JP na 100% (jesteśmy piękne) i lać na zdezelowane ciała i obwisłe biusty ;)

DSCF1806.jpg

a to żeby nie było że sembo zawsze była spaślak, foto z podróży na 1 rocznice ślubu ;) dla porównania patriotyczna zebra wyżej :D

Załączniki

• DSCF1806.jpg
    DSCF1806.jpg
    21,4 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
reklama
Tylko chwilka ja o piersiach nie wspomnialam bo to oczywiste ze tam tez sa:-D
Sembo dokladnie ja juz sie moim wygladem az tak nie stresuje,wazne ze dziecie zdrowe a ze ja rosne to tak musi byc.po ciazy bede sie odchudzac mam chec do moich ukochanych 50 kg zleciec,ciezko bedzie ale da sie rade:-)

To ja chyba jestem jakaś dziwna .... ale nie mam ani jednego (nowego) rozstępu :szok: chociaż po PAuli wcale nie miałam ich tak wiele (po kilka na biodrach) a ważę już 88 kg:szok::szok: (to jest już +16 kg)

Aśka a masz tłustą cerę czy sucha? Ja mam bardzo suchą i odwodnioną skóre, całe życie jestem uzależniona od balsamów i kremów nawilżających (ale za to nigdy nie miałam trądziku) dlatego też moja skóra elastyczna nie jst i moje +14 kg ją poprostu rozniosło w drobny mak ;)

na tym foto z wakacji ważyłam 58 kg i to była moja waga idealna, żeby być szczupłą ale kobiecą (nie jestem zwolenniczką patyczaków)

sembo a ile masz wzrostu? Ja też dobrze czuje sie z waga 58 a nawet 60kg, przed ta ciażą ważyłam 53 i czułam się właśnie jak patyczak, a na poczatku ciaży schudłam do 50 to już w ogóle maskara:/

Anetko - moja standardowa waga to też 53 kg przed ciązą troche mi sie przytyło (tabletki na wyleczenie jajników moich itd :D) i zaczynałam wagę ciążową od 58 kg, a teraz (33 tydz) 68 kg... przy wzroście 165cm. Po ciazy mam zamiar z powrotem ważyć 53kg bo się czułam tak najlepiej. I chyba uda mi się to szybko bo z pierwszym dzieckiem 3 msc po porodzie ważyłam 5 kg mniej niż przed ciazą. Zero rozstępów !!

reklama
Do góry