reklama
Paula87
Zaciekawiona BB
Brzuszki rosną...u mnie też już powoli widać właściwie chyba tylko wieczorami na razie ale myślę że to dosłownie kwestia tygodnia lub dwóch i już nic się nie ukryje:-) W pierwszej ciąży o tym czasie nawet nie było śladu brzuszka a teraz już wyskakuje... nawet spod tłuszczyku
paula190481
Początkująca w BB
Fajne brzuszki!
Zaraz wam wkleje mój,to padniecie
Co wy na to?
Przepraszam za bałagan,sypialnia rodziców.. Chyba nie zdążyli ogarąć ale mój młody juz łóżko zdemolował. No i nie myślcie, że daje mu jabłko ze skórką.. On go nie je, tylko mulda... i oddaje. Może tego aż tak nie widać, ale brzuch pokaźny...
Zobacz załącznik 587294Zobacz załącznik 587295Zobacz załącznik 587296
No Kochana!
paula190481
Początkująca w BB
Fajne brzuszki!
Zaraz wam wkleje mój,to padniecie
Co wy na to?
Przepraszam za bałagan,sypialnia rodziców.. Chyba nie zdążyli ogarąć ale mój młody juz łóżko zdemolował. No i nie myślcie, że daje mu jabłko ze skórką.. On go nie je, tylko mulda... i oddaje. Może tego aż tak nie widać, ale brzuch pokaźny...
Zobacz załącznik 587294Zobacz załącznik 587295Zobacz załącznik 587296
No Kochana!
Śliczny ten Twój brzuszek!
Taki już iście ciążowy - porównuje do mojego, bo mój to mam wrażenie na razie oponka
Magda190487
Fanka BB :)
Pysia_ super fotki ja za tydzien bede na tym samym etapie i sie zaczelam rozgladac za spodniami ciazowymi, bo ciezko mi w normalnych
reklama
Natuszka21
Fanka BB :)
Piękne brzuszki, ja już chodzę w dresach, albo spodniach ciążowych jeansy w których często chodziłam, za ciasne.
Wczoraj wynosiliśmy z M, wszystkie moje ciuszki, które już się nie przydadzą, trochę tego było.
Wczoraj wynosiliśmy z M, wszystkie moje ciuszki, które już się nie przydadzą, trochę tego było.