reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

a dziękuję. moja waga startowa to 57,6 kg. teraz już 58,1. no ale siedzę w domu..mam zwolnienie- ciąża niestety zagrożona- po poprzednim poronieniu i plamieniach na początku. w ciąży z córą na początku ważyłam ok 45kg a na końcu 63 czy jakoś tak...
mam niestety ciut oponkę- na wysokości brzucha właśnie. chciałam zrzucić ok 10 kg zanim zajdę w ciążę no ale nie udało się..
a- we wtorek na usg kijanka miała 1cm :)

reklama
Hm wstawię też swojego brzuchola, chociaż az tak sie nie powiększył, bo ja z natury mam brzuszek, to jednak czuję, że spodnie już sa za ciasne :-(
Mimo tego, że zaczynałam z wagą 65,6 kg na 1 wizycie u gina czyli 26.09 to dziś ważę 64,5 kg więc mi się schudło
16.10.jpg

Załączniki

• 16.10.jpg
    16.10.jpg
    22,6 KB · Wyświetleń: 118
Śliczne brzuszki :) Mi według usg wychodzi że dzisiaj rozpoczynam 8 tydzień :) Rano zrobiłam zaraz po wstaniu zdjęcie. Bardziej mi to przypomina "oponkę" niż ciążowy brzuszek .
8 tydzień 3 dzień wedlug usg 8 tydzien.jpg

Załączniki

• 8 tydzień 3 dzień wedlug usg 8 tydzien.jpg
    8 tydzień 3 dzień wedlug usg 8 tydzien.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 104
Ostatnia edycja:
Ale fajne macie brzuszki!!
radosne-sloneczko.gif

To i ja wkleję swój bo wklejałam daawno temu i na głównym wątku to było. ;-)

Tutaj 6 tydzień ciązy i pare dni (robiłam je dokładnie 4 tygodnie temu)
90d6df7ccb8a9aacmed.jpg

A tutaj bardziej aktualne, sprzed 3 dni bodajże, brzuch wygląda na mniejszy niz miesiąc temu :-) ale to pewnie zasługa wzdęć i zaparć :zawstydzona/y: które wczesniej mi bardzo dokuczały ;-)
2cfe04bdee90c1ccmed.jpg

reklama
Dziewczyny, super brzuszki. heh, ja tez mam taka jakby oponke, ale moja mama mowi, ze jeszcze nic nie widac. Zobaczymy co powie moj m jak wroci. A jak zjem ciut wiecej, to tak wyglada jakby mnie rozdelo:-)

Do góry