reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Kasiu, to mamy dokładnie tak samo ;-) Tylko, że ja nie chudnę, a przybieram :-D

Jeszcze tak apropos ciążowego brzucha:
http://www.telegraph.co.uk/news/wor...ggling-cocaine-in-fake-pregnancy-stomach.html

A tego żadnej z nas nie życzę :szok:

octomom-pregnant-belly-27g9dosq.jpg

Załączniki

• octomom-pregnant-belly-27g9dosq.jpg
    octomom-pregnant-belly-27g9dosq.jpg
    26,9 KB · Wyświetleń: 102
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ja czytałam, że to nie żaden tłuszczyk tylko organizm zaczyna zatrzymywać wodę. U mnie to jeszcze nic nie widać, mimo, że szczupła jestem ogólnie bardzo to brzuszek często mam lekko wzdęty, więc i teraz bez różnicy. W sumie cieszę się na chodzenie z brzuszkiem, zawsze bardzo mi się to podobało :-)

Fajne brzuszki! :)

Zaraz wam wkleje mój,to padniecie :happy2:

Co wy na to? :zawstydzona/y:

Przepraszam za bałagan,sypialnia rodziców.. Chyba nie zdążyli ogarąć :D ale mój młody juz łóżko zdemolował. No i nie myślcie, że daje mu jabłko ze skórką.. On go nie je, tylko mulda... i oddaje. Może tego aż tak nie widać, ale brzuch pokaźny...

2013-10-10 19.03.29.jpg2013-10-10 19.03.10.jpg2013-10-10 19.03.56.jpg

Załączniki

• 2013-10-10 19.03.29.jpg
    2013-10-10 19.03.29.jpg
    18,7 KB · Wyświetleń: 222
  • 2013-10-10 19.03.10.jpg
    2013-10-10 19.03.10.jpg
    21,1 KB · Wyświetleń: 225
  • 2013-10-10 19.03.56.jpg
    2013-10-10 19.03.56.jpg
    26 KB · Wyświetleń: 230
Ostatnia edycja:
reklama
No to teraz jestem przerazona, chyba bede robic zakupy szybciej niz myslalam, jak za dwa tyg juz sie tak wyglada :) ja tez mam juz spory brzuch ale caly czas wmawiam sobie, ze to przez obiad :) myslalam, ze dluzej nie bedzie nic widac :)
Ale super fotki, gratuluję :)

Do góry