reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Witajcie :) Postanowiłam do Was dołączyć :)
My w 8 tygodniu:
8 tydzien 0 dzień.jpg
Według USG 7 tydzień 4 dzień

Załączniki

• 8 tydzien 0 dzień.jpg
    8 tydzien 0 dzień.jpg
    10,5 KB · Wyświetleń: 123
Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, ale mi brzuch wywaliło :szok: Nie wklejam foty, bo nie mam, ale to jest coś strasznego! W poprzedniej ciąży jeszcze w 16 tc chodziłam w biodrówkach sprzed ciąży, a teraz jeansów nie dopinam... Mogę go trochę wciągnąć i wtedy jest nieco mniejszy, ale trudno tak chodzić z wciągniętym brzuchem, kiedy wszystko tam jest tak mocno rozluźnione :eek:

Dziewczyny super brzuszki!
U mnie tez już strasznie widać nawet zaraz z rana. Prawda ze w 2 ciązy widać wcześniej :tak: W poprzedniejciąży w 16tc tak jak olapalo chodziłam w jeansach:szok:

ja też w pierwszej ciąży długo długo chodziłam w jeansach. tak naprawdę to pamiętam, że w okolicach wigilii zauważyłam lekkie (!) zaokrąglenie, a Janek też majowy, tyle, że z końca. Czyli dopiero około 18 tyg zaczęło być coś widać.

a teraz żadnych, absolutnie żadnych spodni nie jestem w stanie zapiąć sprzed ciąży. na szczęście mam moje ukochane szarawary z nepalu i spodnie do jogi z szerokim pasem i jest ok:) no i ciążowe jeansy już przyszły.

Sliczne brzuszki :) i jak fajnie juz widac.
U mnie tez juz widac i tak jak piszecie w pierwszej ciazy pozniej bylo widac. Na rano jest widoczny tylko troszeczke ale wieczorem to jest baaardzo duzy.
Musze zrobic zdjecie i wstawic :)

Co do spodni to ja na szczescie jeszcze we wszystkie sie mieszcze i nic nie uciska ale to pewnie dlatego ze zawsze przed ciaza mialam luzy w spodniach bo za chuda do nich bylam ;) ale niedlugo musze sie porozgladav za ciazowymi zeby juz miec w domku jak ktoregos dnia wstane i sie nie dopne w inne ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja się na szczęście jeszcze w spodnie mieszczę, chociaż jedne miałam za duże w pasie to teraz są idealne :) U mnie już widać nawet zaraz po wstaniu z łóżka takie piękne zaokrąglenie brzuszka. Mam nadzieje że przy kolejnej wizycie u gin 29.10 będzie fajnie brzusio widać :)

cześć dziewczyny. pozwolę sobie się przywitać- leci mi 8my tydzień ciąży-wg om to 7tdzień i 5 dni a wg usg minus 3 dni:)czyli 7tydzień i 2dni. to moja 3 ciążą. mam już 7 letnią córkę. a teraz zobaczymy:) termin wg om 30 maja.:-)7 tydzień5dzień.jpg

Załączniki

• 7 tydzień5dzień.jpg
    7 tydzień5dzień.jpg
    23,1 KB · Wyświetleń: 115
reklama
Śliczny brzuszek kotka :tak:

Co do spodni, to ja się zaopatrzyłam w szelki i już mi te za duże spodnie ciążowe nie spadają, a nie muszę się męczyć w za ciasnych jeansach :-D

Do góry