reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

ja swoje mam z tyłu. Jak M. wróci z pracy, to mu powiem żeby cyknął. ten nad tyłkiem to się wstydzę pokazać, bo paskudny jest, takie skrzyżowanie dżdżownicy z osłem:pPP. ale historia z nim związana jest tak zabawna, że nie mogę go jakoś zacoverować:)

reklama
ja swoje mam z tyłu. Jak M. wróci z pracy, to mu powiem żeby cyknął. ten nad tyłkiem to się wstydzę pokazać, bo paskudny jest, takie skrzyżowanie dżdżownicy z osłem:pPP. ale historia z nim związana jest tak zabawna, że nie mogę go jakoś zacoverować:)

A tam, wrzucaj :) I historie tez możesz opowiedzieć:-)

Witajcie Majóweczki :)

Postanowiłam dodać fotkę swojego brzuszka:) Jestem w 17tym tygodniu drugiej ciąży i noszę Stasia..
bęcol.jpgDrugi syn, mogę więc już kompletnie zapomnieć o zaplataniu warkoczyków...:cool2:
Nawiązując do tatuaży...obawiam sie o moje kwiatki na boku, aczkolwiek, Marcin, moj tatuator twierdzi, ze najbardziej rozciąga sie skóra w okolicach pępka, wobec czego przy odrobinie szczescia i intensywnym nawilzaniu, moj rozejsc sie nie powinien.
Zobaczymy...:)

Załączniki

• bęcol.jpg
    bęcol.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 161
Ostatnia edycja:
Dobrze, M. cyknie i wrzucę:pPP

dawno dawno temu, chyba z 7 lat temu aż:pPP... moja koleżanka z ówczesnej pracy pochwaliła się, że jej młodszy brat uczy się robić tatuaże. w związku z powyższym brat potrzebował modeli. a, że ja mam miękkie serce pomyślałam: "a co mi tam":p plan był taki, że miała to być dzika lilia (naprawdę prosty wzór) nisko na biodrze. i wszystko szło dobrze, do momentu, kiedy koleżanka zapytała brata "słuchaj młody, a gdzie ty będziesz trzymał rękę, jak będziesz robił ten tatuaż, hę?". a, że była tam wtedy jego dziewczyna, natychmiast strzeliła focha połączonego z kompletną histerią. więc powiedziałam, że spoko, może być nad tyłkiem. no i młody zaproponował swój autorski projekt. i nieświadoma niczego zgodziłam się. zrobienie tego niewielkiego tatuażu trwało ponad 4 godziny. myślałam, że umrę, byłam już skłonna nawet go nie kończyć. ale jakoś wytrzymałam. efekt w postaci osło-dżdżownicy zobaczycie wieczorem. dodam, że kiedy robiłam napis na ramionach, trwało to może 10 minut i nie bolało prawie wcale. ale trzeba chłopcu wybaczyć, uczył się ;)

Witajuś KubuśStaś. śliczny, zgrabny brzuszek i ładny tatuaż:)

Witajcie Majóweczki :)

Postanowiłam dodać fotkę swojego brzuszka:) Jestem w 17tym tygodniu drugiej ciąży i noszę Stasia..
Zobacz załącznik 597808Drugi syn, mogę więc już kompletnie zapomnieć o zaplataniu warkoczyków...:cool2:
Nawiązując do tatuaży...obawiam sie o moje kwiatki na boku, aczkolwiek, Marcin, moj tatuator twierdzi, ze najbardziej rozciąga sie skóra w okolicach pępka, wobec czego przy odrobinie szczescia i intensywnym nawilzaniu, moj rozejsc sie nie powinien.
Zobaczymy...:)
super brzusio :) ja mam w podobnym miejscu dziarę :p ale też mnie tatuator uspokajał :p

Dobrze, M. cyknie i wrzucę:pPP

dawno dawno temu, chyba z 7 lat temu aż:pPP... moja koleżanka z ówczesnej pracy pochwaliła się, że jej młodszy brat uczy się robić tatuaże. w związku z powyższym brat potrzebował modeli. a, że ja mam miękkie serce pomyślałam: "a co mi tam":p plan był taki, że miała to być dzika lilia (naprawdę prosty wzór) nisko na biodrze. i wszystko szło dobrze, do momentu, kiedy koleżanka zapytała brata "słuchaj młody, a gdzie ty będziesz trzymał rękę, jak będziesz robił ten tatuaż, hę?". a, że była tam wtedy jego dziewczyna, natychmiast strzeliła focha połączonego z kompletną histerią. więc powiedziałam, że spoko, może być nad tyłkiem. no i młody zaproponował swój autorski projekt. i nieświadoma niczego zgodziłam się. zrobienie tego niewielkiego tatuażu trwało ponad 4 godziny. myślałam, że umrę, byłam już skłonna nawet go nie kończyć. ale jakoś wytrzymałam. efekt w postaci osło-dżdżownicy zobaczycie wieczorem. dodam, że kiedy robiłam napis na ramionach, trwało to może 10 minut i nie bolało prawie wcale. ale trzeba chłopcu wybaczyć, uczył się ;)

Witajuś KubuśStaś. śliczny, zgrabny brzuszek i ładny tatuaż:)
odważna jesteś, ja nie wiem czy bym się odważyła dać uczniowi do dziarania :D chociaż moja pierwsza dziara (ta na brzuchu) właśnie w dziwnym studiu robiona była i dlatego chcę ją trochę poprawić i udoskonalić :p poza tym ma już jakieś 6-7 lat więc małe odświeżenie się przyda :D

mój brzusio z dzisiejszego poranka:
18t0d.jpg

ewelinka, proszę bardzo :) moje dziary:
ta pod piersią:
dziara pod piersią.jpg

i ta na brzuchu:
tattoo.JPG

Załączniki

• 18t0d.jpg
    18t0d.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 78
  • 18t0d.jpg