reklama
CzekamyNaIgorka
Fanka BB :)
Przepiekne macie brzuszki
Mia ja też mam mały, więc się niczym nie przejmuj.
Dzisiaj w koncu wizyta na 16, już nie mogę się doczekać. Myślę że mi nic zlego nie powie. Troszku mnie tu nie było, no ale niestety mam jeszcze remont Dzisiaj mi przywieźli w koncu meble do kuchni, został nam tylko montaż, co zapewne potrwa do jutra, bo zlewozmywaka nie mam
Mia ja też mam mały, więc się niczym nie przejmuj.
Dzisiaj w koncu wizyta na 16, już nie mogę się doczekać. Myślę że mi nic zlego nie powie. Troszku mnie tu nie było, no ale niestety mam jeszcze remont Dzisiaj mi przywieźli w koncu meble do kuchni, został nam tylko montaż, co zapewne potrwa do jutra, bo zlewozmywaka nie mam
Nika87
Zaangażowana w BB
Fajne macie brzuszki dziewczyny. Postanowilam,ze i ja pokaze moj brzusio. Zdjecie zrobione wczoraj 4.12.
Jesli,ktoras z Was ma podobny,to niech mnie pocieszyZobacz załącznik 597510
W którym jestes tygodniu?
Na pocieszenie moj mini brzuszek.
Załączniki
Nika w 17 tydz, dzisiaj wkroczylam
Nika87
Zaangażowana w BB
Nika w 17 tydz, dzisiaj wkroczylam
U mnie końcówka 15.Ale dodam ze jestem mega najedzona na tym zdjęciu
A tak na marginesie to mam identyczna pościel
Mia - dzisiaj wkroczylas w 18
W paszporcie mamusi mam wpisane 17+0
reklama
piękny brzusio ja tej kreski póki co nie mamno to i ja i ja. zdjęcia z wczoraj, 16 tydz 4 dzień
Zobacz załącznik 597457Zobacz załącznik 597458Zobacz załącznik 597459
na pierwszym zdjęciu to nie linia, tylko blizna
Ewelinka, Straciatella, Karmelowa, Caroline, Skorupka cudne, ciążowe brzuszki.
A Skorupka, tak jak Lena, jakby połknęła balonikPP
swoją drogą dziwnie się czuję bez moich kolczyków. miałam w pępku i sutku. ta dziurka z pępka to na pewno zostanie, ale sutkowa niestety zarosła. cóż, takie miejsce.
a kolczyk w brzuchu miałam, ale 2 lata temu na wakacjach jak M mnie znosił z murku to zahaczył o mój kolczyk i mi go wyrwał razem ze skórą... i już nie noszę. miałam jeszcze w języku, ale przed operacją musiałam wszystkie kolczyki powyjmować i mi zarosła dziurka w języku, no ale to już 10 lat temu było
tylko smaruję się codziennie żeby tatuaże po porodzie jakoś wyglądały, ale i tak czuję, że czekają mnie poprawki
cudny ciesz się że teraz jest mini, bo ja to się boję że w maju w drzwiach na porodówkę się nie zmieszczęFajne macie brzuszki dziewczyny. Postanowilam,ze i ja pokaze moj brzusio. Zdjecie zrobione wczoraj 4.12.
Jesli,ktoras z Was ma podobny,to niech mnie pocieszyZobacz załącznik 597510
ale piękny
sendi, a Ty na pewno majówką jesteś? bo na moje oko to chyba marcówka/kwietniówka?
wszystkie brzuszki piękne, i te duże, i te mniejsze każdy dzidziol z inną wagą się urodzi, to inne wymiary brzuszków nie ma co się martwić że jest za mały czy za duży