reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Aleksandra - super brzuszek i gratuluję odwagi! :-) Ja z pokazywaniem twarzy poczekam aż powstanie wątek zamknięty :tak:

Ruda, Cwietka
- brzuszki śliczne! Ale Wy szczupłe jesteście!

I ja u Ciebie Cwietka też widzę talię! Ale chyba wiem o czym piszesz, bo ja też puki co niekoniecznie wyglądam jak w ciąży, a bardziej jakbym przytyła i trochę źle mi z tym :-(

reklama
Cwietka - ja zauważyłam, że paznokcie fakt, rosną szybciej, ale... lakier mi się ich nie trzyma :-D:-D Serio. Jak malowałam wcześniej to i na tydzień starczyło, a teraz mam odwrócony french manicure po 2 dniach :szok:
Z włosami mi się fryzjerka zdziwiła, że to niemożliwe jest, bo pamięta że ostatnio byłam, a ja zarośnięta jak Bobek z Rodziny Muminków :-D
A długi tułów to nie dość, że wzrost to jeszcze figura gruszki (a więc dodatkowo wydłużony). Nie ma lekko :-D:-D

To ja nie zauważyłam, żeby się lakier nie trzymał. No ale ja często kolory zmieniam, bo jednego dnia mi róż z niebieskim pasuje do ubrania, a innego dnia już nie :-D
French lubię, ale jak mam krótsze paznokcie, a teraz korzystam z długich szponów i lecę z różem, seledynem, czerwienią :-D Jeszcze chwila moment i się malowanie i zapuszczanie skończy :-(

A o figurę gruszki bym Cię "nie posądzała". Wydawało mi się, że z tak długą talią to jesteś bardziej typem chłopczycy.

Aleksandra, śliczna z Ciebie dzieczyna!:tak: no i brzuszek już się zaokrągla:-)

Ruda, jak dla mnie wciąż szczypiorek.... ;-)

Cwietka już widać jak nic!:-D PS. nie wiem czemu zdjęcie z talią0 czy tez jej brakiem mi sięnie otwiera (taki mam super net w pracy:wściekła/y:).... więc się nie wypowiem...
Tez muszę zrobic zdjęcie brzuchola bo na pewno już jest zmiana.. jakoś w tej ciązy leniwa ze wszystkim jestem.... poprzednio wszystko dokumentowałam tydzien po tygodniu od samego testu... zarówno zdjęcia, jak i waga i wymiary różńych części ciała, ateraz nic mi się nie chce...:baffled:

Ruda brzusio się wypełnia,śliczną piłeczkę będziesz miała przy takiej figurze :tak:
cwietka a weź ty przestań marudzić kobieto, ja ci zaraz pokażę brak talii :-D,a tak serio to super masz figurę pozazdrościć a i brzusio zaczyna się pojawiać
Ja dziś zrobię fotkę to wrzucę mój "prawdziwy" brak talii

Cwietka, Aleksandra, Jagoda, Ruda - gratuluję brzuszków! Pomału już naprawde nieźle widać.

U mnie nadal zero wybrzuszenia. Mam zamiar zacząć robić zdjęcia, ale jeszcze się nie mogę zebrać ;-)
A właśnie tak sięgnęłam do prehistorii i w ciąży ze Stasiem zaczęłam nosić ciążowe ciuchy dokładnie w ostatnich dniach 3 miesiąca więc mam jeszcze 3 tygodnie, zeby coś wyskoczyło ;-)

Ruda, Aleksandra, Cwietka, Jagoda, , super brzuchole! Niedługo nikt nie będzie miał wątpliwości, że to dzieciowe:tak:

U mnie wczoraj się to tak przedstawiało (12tc):

12tc.jpg

Dla porównania 9tc:
9tc.jpg

Słabe foty, bo telefonem robione (a mam dziadowy aparat w telefonie, więc i zdjęcia średnie)

reklama
Do góry