reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
aleksandral u ciebie tez juz prawdziwy brzuszek widac :D
ruba chudzinko ^^ ja tez widze roznice z poprzednim zdjeciem :)))) pewnie bedziesz miala ladna odtluszczona pileczke (nie tak jak ja hihi)

margo25 gdzies czytalam ze nasza macica ma wielkosc pomaranczy czy grejpfruta wiec juz chcac nie chcac cos zaczyna wystawac moze tego nie widac golym okiem ale jakbys porownala zdjecia sprzed miesiaca cos juz by wystawalo (wrzucaj zdjecia i nie marudz hihi)

Aleksandral - miło zobaczyć Twoją buzię :-) Ja się jednak na razie nie odważę na pokazywanie tutaj buzi. Jednak jest to forum otwarte i tak naprawdę każdy może sobie nas tu czytać, a przy tym się nie ujawniać.
Myślę, że za jakiś czas lepiej się poznamy i stworzymy wątek zamknięty - tam z chęcią umieszczę swoją bladą mordkę :-)

RudA - ale Ty dłuuuuga jesteś.

Ruda - nie, koszulka stara ;-) A pazury na wczorajszą imprezę malowane ;-) Ale ja lubię mocne kolorki - a że teraz pazury rosną jak dzikie, to mam co malować :-)

cwietka sliczny brzusio ale ja tam dalej widze u ciebie talie :D

ps. nie mozemy zrobic malego podforum prywatnego? chyba lipcowe albo czerwcowe mamy zrobily sobie taki ^^ ja sie na tym jeszcze nie znam

Cwietka przecież masz super talię! O co Ci choooodzi?!:-D Super talia, super pazur, super brzuch...i wszystko na swoim miejscu :)

Właśnie Mężul stwierdził, że też będziemy pstrykać co tydzień foty, żeby obserwować różnice :) więc niebawem coś wrzucę :)

Margo swietny pomysl- Maz ma racje, teraz roznice bedzie juz widac z tyg na tydzien- ja tak robilam od poczatku i naprawde nam sie moze wydawac ze nic nie ma, a jak porownam zdjecia to sama jestem w szoku :D bedzie super pamiatka z reszta mysle ze sobie zrobie mini stronke/pamietnik ze wszystkimi wspominkami i fotami ^^

reklama
Dziękuję, dziewczynki, ale super talię to ja miałam jakieś dwa miesiące temu :-D A teraz się głupio czuję we wszystkim, bo widzę, że już nie wyglądam tak, jak dawniej :-(

Ja postanowiałam robić zdjęcia co 2 tygodnie. Będzie większa różnica :-)

Do góry