reklama
IzaVarsovie
Fanka BB :)
kasia b wrzucaj foty i daj nam ocenic hehe!!! jestem pewna ze my zobaczymy to czego ty nie widzisz
zaczarowana79
3*mama :-)
fibi, jest super, tak właśnie mamy na tym etapie:-) Ja też wieczorem czuję się jak słonica, taką mam piłkę wydętą, a rano wstaję i brzuch prawie jak przed ciążą, no może po małym obżarstwie....:-) Jednak za dwa, trzy tygodnie, przyjdzie dzień, że rano jak wstaniemy, nasz brzuch nie wklęśnie... i będzie taki sam jak wieczorem , a nawet większy. Z jednej strony soę cieszę że żabka rośnie, a zdrugiej... ta wizja mnie przytłacza.
Ja ogólnie nie lubię być w ciąży, jestem osobą bardzo samowystarczalną i wszustko lubię sama zrobić, a to że teraz nie mogę strasznie mnie dobija, ta świadomość ograniczeń....:-)
Wracając do brzucha, to ja dopiero w trzeciej ciąży się dowiedziałam że mam przodozgięcie macicy i przy tym brzuch jest widoczny szybciej, bo go wypycha na ścianę brzucha, a dziewczyny z tyłozgięcem tak późno zauważają brzuch, bo całość macicy się chowa w miednicy. Tak więc dziewczyny, czasami to wcale nie przez nasz tłuszczyk nie widać brzuszka.:-):
Ja ogólnie nie lubię być w ciąży, jestem osobą bardzo samowystarczalną i wszustko lubię sama zrobić, a to że teraz nie mogę strasznie mnie dobija, ta świadomość ograniczeń....:-)
Wracając do brzucha, to ja dopiero w trzeciej ciąży się dowiedziałam że mam przodozgięcie macicy i przy tym brzuch jest widoczny szybciej, bo go wypycha na ścianę brzucha, a dziewczyny z tyłozgięcem tak późno zauważają brzuch, bo całość macicy się chowa w miednicy. Tak więc dziewczyny, czasami to wcale nie przez nasz tłuszczyk nie widać brzuszka.:-):
Ostatnia edycja:
franekkimono
reklama
Agata_K
UUU, Franek, jaki balon piękny! A nóżki i tyłeczek szczuplutkie - sexy mama