reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

FIBI,KATJUSZA piekne brzuchy !!!

iiiiiiii dementuje plotki coby w ciazy talia znikala ;) z mloda mialam do porodu :D

reklama
Dziewczyny ten wczorajszy brzuchol to był tez taki wzdęciowo-zaparciowy (się usprawiedliwiam hihihi:-D). dziś już od rana jest dwa razy mniejszy na szczęście :-) tak piszę bo czułam się wczoraj taaakaaa grubaaaaa:crazy: pocieszcie mnie:szok:

Iza - postaram się w weekend. Muszę zrobić fotę rano, żeby była wiarygodna bo wieczorem to mam brzuch wzdęciowy ;-) a w pośpiechu przedpracowym to nie zrobię

fibi, jest super, tak właśnie mamy na tym etapie:-) Ja też wieczorem czuję się jak słonica, taką mam piłkę wydętą, a rano wstaję i brzuch prawie jak przed ciążą, no może po małym obżarstwie....:-) Jednak za dwa, trzy tygodnie, przyjdzie dzień, że rano jak wstaniemy, nasz brzuch nie wklęśnie... i będzie taki sam jak wieczorem , a nawet większy. Z jednej strony soę cieszę że żabka rośnie, a zdrugiej... ta wizja mnie przytłacza.
Ja ogólnie nie lubię być w ciąży, jestem osobą bardzo samowystarczalną i wszustko lubię sama zrobić, a to że teraz nie mogę strasznie mnie dobija, ta świadomość ograniczeń....:-)
Wracając do brzucha, to ja dopiero w trzeciej ciąży się dowiedziałam że mam przodozgięcie macicy i przy tym brzuch jest widoczny szybciej, bo go wypycha na ścianę brzucha, a dziewczyny z tyłozgięcem tak późno zauważają brzuch, bo całość macicy się chowa w miednicy. Tak więc dziewczyny, czasami to wcale nie przez nasz tłuszczyk nie widać brzuszka.:-):

Ostatnia edycja:
Zaczarowana - no właśnie ja z tych tyłozgięciowych. Ale ok 3-4 miesiąca często juz macica się wygina do przodu i wtedy brzuch wyskakuje nagle ;-)

IMG_0643.jpgIMG_0644.jpg

reklama
Do góry