reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Witam w niedzielny poranek :-) Przeglądałam ten wątek w innych miesiącach i zauważyłam, że dziewczyny wrzucają swoje fotki bez wyciętych głów, tylko my jesteśmy jakieś takie tajemnicze :-) A może by tak zmienić zasady? Dziewczyny, pokazujemy mordki! Ja spróbuję przełamać lody, oczywiście nikogo na siłę nie namawiam,ale chyba miło by było widzieć z kim rozmawiamy codziennie :-)

Brzuch na czczo, bez wzdęć - taki się zrobił ostatnio i już nie wchodzę w żadne spodnie... :-(
SAM_0796.jpg

aleksandral, fajniutki brzuszek.:-)

Jeżeli chodzi o zdjęcia z buźkami, to tak jak napisałaś każdy robi jak chce, mi nie przeszkadza że nie ma twarzy, bo brzuszki tu są najważniejsze, a ja z założenia nie wstawiam żadnych zdjęć swoich w necie, tu jest wyjątek.../nie mam konta na facebooku, ani NK, hi,hi./ A twoja buźka bardzo ładna.

Ostatnia edycja:
zaczarowana79 - zgadzam się, brzuszki są najważniejsze i mi wcale nie chodzi o podziwianie naszych twarzy. No ale dziękuję za komplement :-)
Zdaję sobie sprawę, że jest dużo osób chroniących swoją prywatność tak jak Ty, dlatego też nie każdy musi robić to co ja.
Pomysł tak jak napisałam, zrodził się stąd, że moim zdaniem fajnie jest widzieć z kim się konwersuje. Tym bardziej, że tak jak przeglądałam inne miesiące - tam dziewczyny na luzie wrzucają swoje fotki i jakoś jest weselej i tak mniej "obco" :-)

Ja nie mam nic przeciwko pokazaniu twarzy (patrz awatar) ale najczęściej jak tobie zdjęcia brzucha to górna połowa mojej postaci nie nadaje się do fotografowania haha

hehe Iza ja mam tak samo, szczególnie teraz, gdy nie mogę patrzeć na swoją mordkę, na której pryszcz na pryszczu pryszczem pogania:-D, ale cóż- uroki ciąży. Pytałaś gdzie byłam, jak mnie nie było:-) czytam Was codziennie, ale jakoś nie mam weny twórczej do rozpisywania się:-) postaram się "ogarnąć":-):-)

Aleksandral jestem za! Choć jeszcze nie mam co wrzucać, bo brzucha brak ;) ale też odczuwam z drugiej strony, ze chciałabym wiedzieć z kim mam przyjemność rozmawiania. Z trzeciej strony podoba mi się to nasze wirtualne koleżeństwo i jak najbardziej rozumiem, że ktoś nie chce pokazywać buzi :-)
Ja też nie posiadam fejsbukowych ani innych kont, bo również cenię swoją prywatność, ale może uda mi się choć raz tutaj przełamać :)

reklama
Do góry