reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

NabAwe, no to chyba tylko się cieszyć;-) Pewnie z Ciebie szczupła laseczka i może taka Twoja uroda, że widać późno.

Ja się w sumie brzucha okrągłego doczekać nie mogę (a później pewnie będę tęsknić do stanu sprzed brzuchatowości). U mnie w rodzinie szybko wybrzusza i balony są ogólnie spore;-)

reklama
Quincy - dżinsy ciążowe też mogą być na malutki brzuszek, bo ten pas materiałowy jest elastyczny więc pasuje na początku, a potem, jak już jest piłeczka to się rozciąga. Mi poprzednio takie spodnie służyły od 4 do 9 miesiąca.

NabAwe
- ja w pierwszej ciąży też taki miałam w 5-tym, a teraz w 3 już mam :-D Mam tylko nadzieję, że brzuch nie będzie tym razem proporcjonalnie większy pod koniec :szok:

agata
owszem- pasuje mi to wyjątkowo bo jak pisałam- mam trudną do okiełznania córkę, to raz, a dwa- wiem jak było poprzednio i brzuch wielki jest kochany, aczkolwiek jak dla kogo- ja okropnie sie czułam w ostatnich tyg. I marzyłam o porodzie;] tylko wręcz niedowierzam jak wam szybko te brzuchy wywala:)

domi87
z tymi spodniami to sie zgodze, ale moje ciązowe dżiny, na dzien dzisiejszy byłyby workowate na pupie :) ja przytyłam poprzednio 20 kg, wiec nie tylko w brzuch mi poszło, bo pupsko miałam ogromne, zreszta byłam cała wielgachna!

To ja sie sobie bardzo dziwie, ale juz mam w spodniach ciasno i Talia mi zanika. W pierwszej jakos dłużej chyba czekałam na wybrzuszenie :confused: Mam tylko nadzieje, ze to nie bliźniaki.

co do spodni ja przymierzałam te z panelem na brzuch i niewygodne to to. Na takim małym nie ma sie jak trzymać i sie zwija.

Nab awe, ty chyba nieświadomie, ale masz taką " zdolność", do dopieczenia innym, zauważyłam to już w którymś poście... Raczej dwuznacznie można odebrać twoje komentarze odnośnie brzuszków, i nie piszę tego żeby Ci dopiec, tylko żebyś rozważniej dobierała słowa, bo my tu wszystkie hormony mamy rozszalałe, a dużo tu dziewczyn kilka tygodni do przodu, np ponad 10 tygodni...:-)
Mi brzuch szybciej rośnie przez rozciągniętą macicę ,nadal noszę biodrówki zwykłe, ale zamówiłam leginso jeansy ciążowe, na wszelki wypadek... Ogólnie w kolejnych ciążach dużo szybciej wypycha... Cwietka, mi też nie leżą zwykłe ciążówki, ten pas mnie denerwuje, i faktycznie na małym brzuchu się zwija... Co do brzunia, to myślę że przez to żety taki szczupaczek jesteś to szybciej cię wypycha bo nie ma się gdzie schować... Boisz się że bliźniaki? Były kiedyś w rodzince?:-)

Prosze sie tu nie licytowac kto sie zapiac nie moze tylko dowody dawac :tak:
Gdzie sa zdjecia sie pytam? ;)
ppo poludniu wrzuce swoje :)

Zaczarowana nie, bliźniaków raczej nie było. Gdzies w dalszej rodzinie sie trafiały. Tabsów anty tez nie brałam teraz przed staraniach, wiec i to ryzyko zniwelowane. Ale mam schize :-D I tak :-D

eee u mnie mama z bliźniaków jest i tata też z bliźniaków, a u mnie już druga ciąża pojedyncza. Czekam na brata czy może jemu się bliźniaki trafią :)

a ja jak już mówiłam zamierzam dokumentować mój bęben, więc to z dzisiaj, 11t5d

DSC_0187.jpg

reklama
Do góry