reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

reklama
Hahah kochaaane. To zasluga ciazy po ciazy ;)
mam nadzieje ze przystopuje troche i nie bede wielorybem na koniec... Ale co smieszne schudlam juz 5 kg...
flaki szybko sie rozpychaja skubane!

mdg ty masz juz pradziwy brzucho ciezarowkowy-pieknosci- tez juz chcialabym, pocieszam sie ze masz najstarsza fasolke z naszej ekipy 12tc, napewno masz termin na sierpien hehe? ja zrobilam zdjecie wczoraj i sie przestraszylam- brak talii i poprostu oponka mi sie zrobila a nie ciazowy brzuch lol tragedia:zawstydzona/y:

Nab awe, ty chyba nieświadomie, ale masz taką " zdolność", do dopieczenia innym, zauważyłam to już w którymś poście... Raczej dwuznacznie można odebrać twoje komentarze odnośnie brzuszków, i nie piszę tego żeby Ci dopiec, tylko żebyś rozważniej dobierała słowa, bo my tu wszystkie hormony mamy rozszalałe, a dużo tu dziewczyn kilka tygodni do przodu, np ponad 10 tygodni...:-)
dopiekłam Ci? czym?
moje komentarze znaczą jedynie tyle, ze jestem w szoku, że w tak wczesnej ciązy tak bardzo widać brzuszki u niektorych... a jesli coś odbierasz inaczej to Twoj problem, ktorego najwyraźniej szukasz... a chyba najlepiej będzie jak będe podziwiać po cichu jak masz potem straszyć mnie na forum i sie czepiać...

nie wiedziałam ze nie można mi być pod wrażeniem, że jesteście tak szybko brzuchate, bo ja doświadczyłam tej przyjemności dopiero około 16-17 tc, a więc jesli którąś uraziłam to PRZEPRASZAM !

O matko, słuchaj koleżanko, chociaż nie wiem czy to odpowiednie określenie, po tym jak mnie obrażasz, jestem na tym forum dłużej niż ty, a jeszcze z nikim nie zadarłam póki co. To nie jest miejsce na takie rozważania, i wybacz ale dzieci tobą jeszcze nie straszę. Tu się mamy wspierać a nie wiecznie dziwić... i porównywać ja to w tym itym tygodniu miałam mniej niż ty w biodrach. Ja cię w każdym razie nie obrażałam, zwróciłam tylko uwagę na pewien fakt... Wyrażaj opinie ale nie krytykuj nikogo , wypraszam sobie insynuacje że cię straszę . Czytaj ze zrozumieniem, nie pisałam że mnie czymś uraziłaś, bo chyba byś nie umiała. Ty to dopiero masz problem z hormonami. Temat uważam za zakończony, Pani wszechwiedząca.

Mgd - o! jaki już "prawdziwy" brzuszek! Zwłaszcza, że reszta chudzinkowa, więc od razu widać, że dzidziuś rośnie w środku. Możesz już śmiało do kasy pierwszeństwa się dobijać :-D
Hehe! I fajne tło -mata edukacyjna :-D Już niedługo będą na niej dwa szkraby :-D

:cool2: :D
heh dziewczyny, shhhhhut, hormony buzuja, a ja mysle ze to wszystko wina slowa pisanego, gdzie brakuje elementow komunikacji niewerbalnej

mysle ze zaczarowana chciala ci tylko powiedziec (co zreszta potwierdzilas) ze masz taki troche "inny" humor, ktorego przeciez nie znamy- i tylko zebys poprostu uwazala na dobor slow- ktory moze ktoras hormonalna ciezarowke urazic, ja twojego posta o brzuchach nie odebralam negatywnie, ale faktem jest ze przytylam juz 6kg, i wiecej z tego dzieciatka jest tluszczu (co powtarza mi moj M) wiec moglabym tylko pozazdroscic ci zgrabnego brzuszka

a z drugiej strony zaczarowana twoja odpowiedz byla dosc "mocna" i plz dziewczyny dogadajcie sie jakos na prv bo mamy taka fajna ekipe ze nie chce aby ktos odchodzil przez jakies glupie nieporozumienie, czy kontynuowal draki przy innych okazjach
AMEN :)

ps chociaz takie male draki sa czasami ciekawym urozmaiceniem tych slodziasnych poscikow ktore sobie non stop serwujemy hihi

reklama
zaczarowana

no słuchaj... skoro mówisz, że mam uważać na słowa bo chce komuś dopiec to podaj konkretnie o co ci chodzi;/

a co złego w dziwieniu? czy kogos uraziłam tym "dziwieniem"? heh.... jak sie kochana czegoś szuka, żeby się do kogoś przyczepić, to się zawsze znajdzie !

nie insunuuję- sama stwierdziłaś, ze mam uważać, bo wszystkimi targają hormony;/ to nie jest straszenie?
i nie insynuuj, że Cię obrażam, bo niby kiedy? ;/

a na koniec- to Ty mnie obraziłaś ostatnim postem... zastanów sie dobrze, czy masz powód sie czepiać... forum jest od tego aby sie wymieniac doświadczeniami, radzić sobie, wspierać, a Ty jako pierwsza zasiałaś zamęt;/ i nie ważne ile postów tutaj napisałaś... Ja też moge sie licytować, a miałabym z czym bo pisze nie tylko tutaj i to od dawna, a nigdy nie trafiłam na kogoś kto tak by szukał zwady i niszczył innym nerwy;/

z mojej strony to wszystko do Ciebie !

izaV
tym bardziej będę uważać na dobór słów, bo- masz rację, ktoś może źle mnie odebrać przez słowo pisane. Nic a nic nie miałam złego na myśli, a zostałam zbesztana;/
i ja nie mam w ogóle brzucha zgrabnego, na razie sam tłuszczyk i znika talia...dlatego nawet nie mam po co robić zdjęcia.

nie chce odchodzić z forum, bo wiem jakie to fajne przezywać z innymi ciążę i miedzy innymi poDZIWIAĆ inne cięzarówki, ale jeśli uważacie że nie pasuje do was ( co zresztą odczułam przez w/w koleżankę) to nie muszę tu z wami być na siłę.

Ostatnia edycja:
Do góry