reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Izka nie tylko od firmy - ja w ramach jednej firmy zmieniłam z 75B na 70D bo po prostu nauczyłam się prawidłowo zakładać biustonosz i wyciągać biust spod pach ;-).
W sumie przy takim małym biuście to to jeszcze nie ma takich dużych konsekwencji, ale przy większym różnica dla zdrowia kręgosłupa kolosalna.

reklama
Pozazdrościłam i też pstryknęłam :-) Ja nigdy do chudzielców nie należałam, ale takiego fajnego brzuszka nie miałam wcześniej :-)
Jakość tragiczna, ale coś tam widać :-)
SAM_0764.jpg

Aleksandra, pewnie, że widać - bardzo ładny!

U mnie chyba też się już zaczęło:

9tc:
9tc.jpg

10t4d
10t4d.jpg

Wyglądam jak bym zeżarła z 3kilo ziemniaków;) Cały czas nie wiem, czy to dzidziuś czy tłuszcz (ale wolę myśleć, że dzidziuś;)

Ostatnia edycja:
Wysłałam fotki siostrze i: po pierwsze, nie mogła uwierzyć, że to ja (jak wspominałam schudłam przez żyganko jakieś 8 kg) - dopiero uwierzyła, jak zobaczyła, że to moja łazienka;); po drugie spytała, czy to na pewno końcówka 3 miesiąca, bo jej wygląda na więcej;)

Agata - no to już jest brzusio :-) I to ewidentnie dzidziusiowy, bo na tym pierwszym zdjęciu jeszcze jest mały, a na drugim ładnie zaokrąglony. A jako że schudłaś, to musi być TO :-D

reklama
Do góry