reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Zdjęcia naszych ciążowych brzuszków

Iza - super to wygląda i na prawdę widać różnicę przez te kilka tygodni ;)

Komunikacją na szczęście jeżdżę rzadko, ale kilka nieprzyjemnych sytuacji z pierwszej ciąży pamiętam...Ale ostatnio jazda autobusem wywołuje u mnie takie mdłości, że i tak odpuszczam sobie na jakiś czas ten środek transportu ;)

reklama
Rany, ale z Ciebie "szczyoiorek";-) gdzie ten poobiedni brzunio sie pytam?? pieknie bedziesz wygladac z pileczką na przedzie :tak:

Ruda, matko, gdzie ten 9 tydzień się schował? Ty jesteś taki przecinek szczuplutki, że tylko brzunio mieć będziesz... ŚLicznie. Jak ja zazdroszczę takim szczypiorkom:-)

Ruda - super szczupła jesteś. Obiadu za nic nie widać. Będziesz miała sliczną piłeczkę

Cwietka - mi raz czy 2 kobiety koło 50 ustąpiły. W ich czasach było z tym zdecydowanie lepiej i niektóre mają serce. Ja w pierwszej ciąży miałam piłeczkę, ewidentnie ciążową ale mimo to czasami stałam. Ja niestety nie mam odwagi powiedzieć komus, że sorry ale mógłby mi miejsca ustąpić bo jestem w ciąży czy też bliska omdlenia i czasami przez to jeżdżę na ratu :-)

Ruda, wyglądasz jak miss fitness! Ćwiczysz coś wyczynowo, czy natura Cię tak obdarzyła?
A u Izy już tak pięknie ciążę zaczyna być widać.

U mnie pod tłuszczem pewnie coś tam już się zaokrągla, ale mój ogromny bandzioch wszystko zasłania. Ogolnie nic po sobie nie widzę, nawet nie wiem, czy zaczęłam wreszcie przybierać na wadze po straceniu tych 8kg przez mdłości - padła mi bateria w wadze i nie mam jak kupić, a mężowi się ciągle zapomina:/

Ja z 57 zeszłam na 55kg przez spotkania bliskiego stopnia z kiblem i narazie waga stoi chociaz brzuch lekko spuchł. Myślę, że początek 3 miesiaca to dobry czas na pierwsze pamiątkowe zdjęcie. Postanowiłam robić je co miesiąc :-) Jak tylko zrobie to wrzuce chociaz wygląda on podobnie jak u Izy

reklama
Ruda - teraz to dopiero zazdroszczę! Ja coś czuję, że mi literek w alfabecie zabraknie, żeby mój rozmiar pod koniec określić ;-) Normalnie mam D, a teraz to ja nawet nie chcę wiedzieć ile mi przybyło.
Na najbliższy rok o chodzeniu bez stanika mogę zapomnieć :-( A tak nie lubię latem tej części garderoby :-(

Do góry